Skip to main content

SERVICE AF KØL OG FRYS

Hos SCOTSMAN KøleTeknik tilbyder vi service og forbyggende vedligeholdelse på alt inden for køl og frys herunder køle- og fryserum, ismaskiner, skabe, moduler og bordanlæg. Vi tilbyder både service på egne produkter, men også produkter fra andre leverandører.

Vi kommer ud på hele Sjælland, og vi har fem faste teknikere, som laver alle former for service på køl og frys. Vores teknikere er løbende efteruddannet og har mange års erfaring med service inden for køl og frys. Desuden tilbyder vi døgnvagtservice, hvor vi rykker ud til dig uanset hvor og hvornår, du har brug for reparation.

ER DET TID TIL SERVICE AF DINE KØLERUM?

Det er vigtigt, at du jævnligt får serviceret dine fryse- og kølerum, så du er sikker på, at alt fungerer, som det skal, og at dine køl og frys produkter er gode nok til at holde på kulden. SCOTSMAN KøleTeknik kommer ud til dig og sørger for service og løbende vedligeholdelse hele året rundt, så du undgår, at du pludselig står med et fryse- eller kølerum, som ikke fungerer.

Er skaden alligevel sket, har vi 24/7 service, hvor vi kommer ud til dig, når der opstår et akut problem. Med vores 24/7 service kan du være sikker på, at vi hurtigt og effektivt afhjælper dit problem og først kører igen, når der er styr på situationen.

DET ER LOVPLIGTIGT AT FÅ SERVICE EFTERSYN AF KØL OG FRYS-PRODUKTER

Det er lovpligtigt, at du får et serviceeftersyn af dine køl og frys-produkter én gang årligt af et certificeret kølefirma eller en kølemontør, hvis dit køle- eller fryseanlæg har en fyldning på mere end et kilo.

Hos SCOTSMAN KøleTeknik kan vi tilbyde en fordelagtig eftersynsaftale, hvor en af vores dygtige teknikere kommer ud til dig én gang om året for at sikre, at dit køl og frys-produkt fungerer, som det skal. Du skal desuden være opmærksom på, at nogle kommuner, herunder Københavns Kommune, har specielle krav til eftersyn ad dine køle- og fryseprodukter, men hos SCOTSMAN KøleTeknik står vi altid klar til at rådgive dig, så du lever op til gældende love og regler på området.

KONTAKT SCOTSMAN FOR TILBUD PÅ SERVICE AF KØL OG FRYS

Skal du have et serviceeftersyn til dine køl- og frys produkter? Eller er der opstået et akut problem med et produkt? Hos SCOTSMAN KøleTeknik er vi altid klar til at rykke ud og hjælpe dig. Vi sidder også altid klar til at rådgive dig om dine køl og frys produkter eller komme med et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på tlf.: +45 70 15 33 88 eller sende en mail på service@scotsman.dk.