Skip to main content

Lynhurtig nedkøling

Med en blæstkøle- og fryseløsning fra SCOTSMAN går du lynhurtigt fra varm til kold og får bedre fødevaresikkerhed og driftsøkonomi.

KØLE- OG FRYSEENHEDER FRA SINOFCOLD

Sinofcold har et stort og bredt udvalg af forskellige køle- og fryseenheder. Sinofcolds produkter er blevet solgt gennem flere år, hvor flere restauranter, cafeer, cateringfirmaer, bagerier, pizzariaer, konditorer og ishuse i Danmark har nydt godt af deres kvalitetsløsninger. Desuden fås produkterne i flere forskellige varianter og størrelser. Dermed er der udviklet produkter til ethvert professionelt køkken – både store som små, så du kan få fat i den køle- og fryseenhed, som passer til dine behov.

I Sinofcolds sortiment finder du blandt andet flere blæstkølere. Med en blæstkøler kan du få lynhurtig og yderst effektiv nedkøling. Blæstkølere er dermed et effektivt alternativ til de almindelige køle- og fryseskabe og er særdeles velegnet til virksomheder, som har brug for ekstra effektiv nedkøling.

Mange års erfaring
Sinofcold har mere end 20 års erfaring med at producere forskellige køle- og fryseelementer til virksomheder over hele verden. Lige fra starten har fokus været på at udvikle og producere innovative løsninger, som en bred vifte af forskellige virksomheder vil kunne få gavn af. I dag har Sinofcold solgt mere end 22.000 enheder og er derfor et verdensførende mærke på området.

Generelt er alle produkterne fra mærket også af højeste kvalitet med lang holdbarhed og en høj ydeevne. Desuden vælges Sincold af kunder over hele verden på grund af det komplette udvalg og muligheden for skræddersyede løsninger, som passer til de specifikke behov, der er på den enkelte restaurant, café eller lignende.