Skip to main content

MFN-serien

MFN-serien: SCOTSMANs MFN-serie er en serie af nugget- og cubelet-isterninger, der er komprimeret brudis. Isen er mere tør end normal brudis, og den smelter derfor langsommere. Dermed bevarer man den oprindelige smag i drikkevaren, der skal nedkøles, i længere tid.

Bevar den oprindelige smag i drikkevaren

Fødevaresikkerheden er i top

Vores isterningemaskine i MFN-serien er på forkant med fødevaresikkerheden. I maskinen er et berøringsfrit dispensersystem, der begrænser risikoen for forurening af isen, hvis isen er blevet håndteret forkert. Sammen med maskinens lukkede produktionssystem og de begrænsede pladskrav, er maskinen velegnet til at placere, hvor det skulle være: selvbetjeningsbuffeter, hotelgange, hospitalsgange, kontorer.

2 års garanti på MFN-serien

SCOTSMAN leverer isterningmaskiner af højeste kvalitet og er nogle af de bedste på markedet. Vi tilbyder 2 års garanti på vores isterningmaskiner fra MFN-serien.

Professionelle isterningmaskiner

Vi har mange års erfaring med udvikling af isterningmaskiner til professionelt brug – hvad enten det er til café, restaurant, bar eller en anden form for storkøkken. Du finder et bredt sortiment af modeller og istyper inden for forskellige prisklasser. SCOTSMANS isterningmaskiner er topkvalitet, så du er sikret en maskine med lang levetid og effektiv produktion af is.

Så er der ingen ko på isen!

Har du spørgsmål til kapacitet eller type af isterningmaskine, kan du altid kontakte os. Vores dygtige rådgivere og teknikere sidder klar til at hjælpe dig med at afdække dit behov. Så er der ingen ko på isen.