Skip to main content

SERVICE AF THERMO

THERMO SERVICE

Hos SCOTSMAN BioMedical har vi mange års erfaring med levering, installering og servicering af køle- og fryseprodukter til medicinalvirksomheder, hospitaler, universiteter og medicinske institutter. Vi tilbyder blandt andet levering, komplette montageløsninger og servicering af forskellige Thermo-produkter til din virksomhed.

Thermo er en af de førende leverandører indenfor køle- og fryseprodukter på verdensplan, og her får du avancerede produkter af høj kvalitet, som lever op til strenge internationale krav og standarder. Hos SCOTSMAN BioMedical tilbyder vi professionel rådgivning og servicering af alle former for Thermo-produkter.

VI TILBYDER SERVICE AF FØLGENDE THERMO SERIER

Vi tilbyder servicering af alle former for køle- og fryseprodukter fra Thermo, og vi kan blandt andet servicere og foretage reparationer på følgende serier inden for Thermo:
  • Kummefryser: REVCO serien (-86 grader)
  • Skabsfryser: TSX serien (-86 grader)
  • Skabsfryser: HDE serien (-85 grader)
  • Skabsfryser/Køleskab: ES serien (-15 til -35 grader)

  • Skabsfryser/Køleskab: Poly Temp Lab

EFTERSYNSAFTALE TIL DINE THERMO-PRODUKTER

Vi tilbyder service af alle overstående Thermo-produkter, og vi kan både stå for eftersynsaftaler eller reparation af et Thermo-produkt. Når der er tale om en eftersynsaftale, efterser vi dine Thermo-produkter og sørger for, at de fungerer optimalt.

KONTAKT OS I FORHOLD TIL SERVICE AF THERMO-PRODUKTER

Skal du have reparation eller servicering af dine Thermo-produkter, så kontakt os for et tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om det drejer sig om en generel eftersynsaftale eller blot om et akut behov for reparation af et Thermo-produkt. Du kan ringe til os på tlf.: +45 70 15 33 88 eller sende en mail på biomedical@scotsman.dk, hvor vi står klar til at udforme et uforpligtende tilbud til dig og din virksomhed.