Skip to main content

MXG-serien

Individuelle, krystalklare isterninger, perfekt formet og hver som et kunstværk. sådan laves isen i mxg-maskinerne fra SCOTSMAN, hvor høj hygiejne er tænkt ind som en naturlig del af designet.

Krystalklare isterninger til ekstra flot præsentation

Den flotteste gourmet-is

MXG-serien producerer den velkendte og populære gourmet-is, der har en karakteristisk og flot krystalklarhed og giver dine drinks en ekstra flot dimension i præsentationen. Gourmet-isen fryses i mange lag og er individuelt formet med en stor overflade, der får isen til at smelte langsommere, så den ikke påvirker drikkens smag og kvalitet.

XSafe sikrer god hygiejne

I vores MXG-modeller har vi indsat vores professionelle hygiejne-system XSafe i maskinen, der automatisk kører 24/7 i baggrunden for at holde maskinen ren og sikker. Derudover er der tænkt nemt og brugervenligt vedligehold i maskinen, så den er let af rengøre og advarselslamper, der indikerer, når filteret skal skiftes.

Professionelle isterningmaskiner

SCOTSMAN designer og udvikler professionelle isterningmaskiner i forskellige størrelser, modeller og prisklasser. Vores MXG-ismaskiner producerer den flotte og lækre gourmet-is, som iskenderne foretrækker, fordi det giver en flot præsentation i drikkevarer.

Nedkøler langsomt og holder drinken kold

Isterningens form har stor betydning for, hvor hurtigt den smelter i fx drinks. Det er altså isterningens overfladeareal, der afgør i hvor lang tid, den afgiver kulde til dens omgivelser. Derfor er gourmet-isterningerne fra SCOTSMAN alle runde eller sekskantede, så man hurtigt kan få glæde af den kølende effekt. Gourmet-isen er til dig, der gerne vil gøre dig ekstra umage overfor gæsterne.

Isen smelter – spar på energien

Ismaskinerne i MXG-serien er energieffektive. Vi ønsker at spare jorden for mest mulig belastning. Derfor har vi nedbragt strøm- og vandforbruget til et minimum, men uden at gå på kompromis med kvaliteten og den høje effektivitet. Er du i tvivl om, hvilken størrelse isterningmaskine, du skal have, for at have mindst muligt spild, så giv os et kald. Vi har mange års erfaring i is- og kølebranchen og kan guide dig til det bedste valg.