MXG-serien

Individuelle, krystalklare isterninger, perfekt formet og hver som et kunstværk. sådan laves isen i mxg-maskinerne fra SCOTSMAN, hvor høj hygiejne er tænkt ind som en naturlig del af designet.

Krystalklare isterninger til ekstra flot præsentation

Den flotteste gourmet-is

MXG-serien producerer den velkendte og populære gourmet-is, der har en karakteristisk og flot krystalklarhed og giver dine drinks en ekstra flot dimension i præsentationen. Gourmet-isen fryses i mange lag og er individuelt formet med en stor overflade, der får isen til at smelte langsommere, så den ikke påvirker drikkens smag og kvalitet.

XSafe sikrer god hygiejne

I vores MXG-modeller har vi indsat vores professionelle hygiejne-system XSafe i maskinen, der automatisk kører 24/7 i baggrunden for at holde maskinen ren og sikker. Derudover er der tænkt nemt og brugervenligt vedligehold i maskinen, så den er let af rengøre og advarselslamper, der indikerer, når filteret skal skiftes.

Professionelle isterningmaskiner

SCOTSMAN designer og udvikler professionelle isterningmaskiner i forskellige størrelser, modeller og prisklasser. Vores MXG-ismaskiner producerer den flotte og lækre gourmet-is, som iskenderne foretrækker, fordi det giver en flot præsentation i drikkevarer.

Nedkøler langsomt og holder drinken kold

Isterningens form har stor betydning for, hvor hurtigt den smelter i f.eks. drinks. Det er altså isterningens overfladeareal, der afgør i hvor lang tid, den afgiver kulde til dens omgivelser. Derfor er gourmet-isterningerne fra SCOTSMAN alle runde eller sekskantede, så man hurtigt kan få glæde af den kølende effekt. Gourmet-isen er til dig, der gerne vil gøre dig ekstra umage overfor gæsterne.

Isen smelter – spar på energien

Ismaskinerne i MXG-serien er energieffektive. Vi ønsker at spare jorden for mest mulig belastning. Derfor har vi nedbragt strøm- og vandforbruget til et minimum, men uden at gå på kompromis med kvaliteten og den høje effektivitet. Er du i tvivl om, hvilken størrelse isterningmaskine, du skal have, for at have mindst muligt spild, så giv os et kald. Vi har mange års erfaring i is- og kølebranchen og kan guide dig til det bedste valg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev er på trapperne og du kan allerede nu skrive dig op til at få kolde nyheder og viden direkte i indbakken.

© SCOTSMAN
Alle rettigheder forbeholdes.

Drevet af Ideværkstedet.

Kontakt