Skip to main content

Vand- og isdispensere til selvbetjening

En isdispenser sikrer isterninger hele døgnet rundt og er perfekt til brug på fx hoteller, hospitaler, plejehjem eller andre genopfyldnings- og selvbetjeningskoncepter.

Koldt drikkevand 24/7

Langt de fleste sætter pris på at kunne drikke koldt vand i løbet af dagen, og der findes samtidig flere steder, hvor der er behov for at stille koldt vand til rådighed for gæster og brugere. Det kan være på hospitaler, plejehjem, hoteller og lignende. Dette kan man både stille til rådighed ved at anskaffe sig enten en isdispenser eller en vanddispenser.

En isdispenser kan sørge for isterninger hele døgnet rundt, så man nemt kan tilføre isterningerne til sit drikkevand for nedkøling. Hos SCOTSMAN kan du få isdispensere med forskellige kapaciteter, så vi har den rigtige løsning både til det lille kontor og i store restauranter, hvor der konstant er brug for isterninger.

En vandispenser leverer omvendt iskoldt drikkevand direkte fra hanen.  De er nemme at betjene, og har samtidig kapacitet nok til at levere vand til mange mennesker i løbet af en dag. Det gør vanddispensere perfekte til skoler, fitnesscentre, kontorer og lignende over hele Danmark.

Is eller vanddispenser?

Det er forskelligt, hvorvidt det er en vanddispenser eller isdispenser, der vil være den rigtige løsning for dig, og her er det vigtigt, at du er opmærksom på dine behov. Typisk vil det være hurtigt at få lækkert kold vand ved hjælp af vanddispenseren, da man nemt og hurtigt kan fylde sit glas eller sin drikkedunk. Omvendt er den store fordel ved isdispenseren, at isterningerne udover at komme i drikkevandet også kan bruges til andre ting, som fx sodavand, drinks og lignende. Det gør den særdeles velegnet i restaurationsbranchen.