Skip to main content

Danmarks cool’ste udvalg af professionelle isterningmaskiner

SCOTSMAN leverer professionelle isterningmaskiner af høj kvalitet. Vores isterningmaskiner er udviklet til at opfylde de højeste krav inden for professionelle miljøer – uanset om der skal produceres 10 eller 5.000 kg is i døgnet. Med maskiner, der kan producere syv forskellige slags is, kan du også finde den isterningmaskine, der passer til dit behov.

Vi holder hovedet koldt og guider dig sikkert igennem kulden med rådgivning og ekspertviden, så vi kan finde den bedste løsning for dig.

Bryd isen, og giv os et kald.

Cool ismaskiner til erhverv

Ismaskiner med god energi

Hos SCOTSMAN arbejder vi for at spare miljøet for mest mulig belastning. Derfor er energieffektiviteten i top på alle vores maskiner. Strøm- og vandforbruget er nedbragt til et minimum. Det betyder øget rentabilitet i forhold til andre tilsvarende produkter – og en mere miljø- og økonomifornuftig løsning for dig.

Fra skælis til krystalklare isterninger

De mest populære typer af is er brudis, isterningerne og skælis.

Isterninger: Vores ismaskiner producerer de flotte gourmet-isterninger, der er krystalklare og giver en ekstra dimension i fx drinks. Isterningerne formes individuelt, så alle isterningerne får en stor overflade – og dermed en stor køleeffekt. Derudover smelter de langsommere end almindelige firkantede isterninger og fortynder ikke drinken. Godt håndværk kræver god is.

Brudis: Brudisen anvendes ofte til udstilling og præsentation af friske fødevarer. Det kan fx være fisk, skaldyr, salater eller typer af buffeter. Den knuste is garanterer en lang friskhedsperiode. Den har en konsistens, der fordeler isen optimalt og giver en optimal udnyttelse af køleeffekten.

Skælis: Skælisen har en ekstra lang holdbarhed pga. isens lave temperatur, der varierer mellem -6 og -12 grader. Ligesom med brudisen er denne type is eminent til præsentation. Flere supermarkeder og fiskerier vælger at kombinere brudisen og skælisen for at kombinere den lave temperatur med den æstetisk flottere is.

Undgå at komme på glatis – få en serviceaftale

SCOTSMAN er en også en dedikeret serviceorganisation. Vi har veluddannede teknikere og et reservedelsberedskab i det meste af Danmark. De sikrer, at din ismaskine fungerer optimalt døgnet rundt – og vi kommer, når du kalder. Vi tilbyder både udkaldsservice, så du ikke står i vand til halsen kl. 3 om natten, samt faste serviceaftaler der opfylder Fødevarestyrelsens strengeste krav.

Bryd isen – og få eksperthjælp

Er ismaskinen stor nok til mit behov? Skal jeg have flere små ismaskiner? Eller en stor? Kan ismaskinen holde til, at vi vækster og vokser? Hos SCOTSMAN har vi mange års erfaring inden for isbranchen. Vi tilbyder altid kompetent rådgivning og har en stor ekspertviden. Derfor er du sikker på at få en løsning, der passer til din virksomhed og dit behov.

Ring til os og få en uforpligtende snak. Så er der ingen ko på isen.

Hos SCOTSMAN finder du et bredt sortiment af professionelle ismaskiner og drikkevandkølere. Fælles for alle vores produkter er, at de er designet og udviklet med det formål at opfylde de særlige krav til kvalitet, som er afgørende i alle professionelle miljøer og sammenhænge.

Blandt vores store udvalg af ismaskiner er det muligt at finde modeller, der samlet set kan producere syv forskellige typer is, og som kan levere alt fra 10 kg og op til 5.000 kg is i døgnet. Ismaskiner fra SCOTSMAN er alle beregnet til professionelt brug således, at vi kan garantere den bedste kvalitet for pengene. Vi står altid klar med ekspertviden og rådgivning til at finde den helt rigtige ismaskine til dit behov.

Filterløsninger

Som tilbehør til vore isterningmaskiner, tilbyder vi at levere og servicere forfiltreringsløsninger. En filterløsning sikrer at:

  • Isterningmaskinen holder længere
  • Forhindrer kalkdannelse
  • At isterningerne bliver krystalklare