Skip to main content

Danmarks køligste udvalg af isterningmaskiner

Hos os finder du isterningmaskiner i høj kvalitet. Vores ismaskiner er udviklet til at opfylde de højeste krav inden for professionelle miljøer – uanset om der skal produceres 10 eller 5.000 kg is i døgnet. Bryd isen, og giv os et kald.

Hvem har brug for en professionel isterningmaskine?

Mange større virksomheder inden for servicebranchen, herunder særligt hoteller, barer og restauranter nyder stor gavn af at have en professionel isterningmaskine.

Hos Scotsman forhandler vi isterningmaskiner i større og mindre omgang, hvorfor vi har mulighed for at levere maskiner til en bred vifte af kunder. Rent praktisk vil det sige, at det drejer sig om isterningmaskiner, der kan levere fra 10 kg og helt op til 5 ton isterninger.

Isterninger der holder længere

Med en professionel isterningmaskine får du en maskine, hvor køleteknikken er i orden. Det betyder blandt andet, at isterningmaskinerne er særligt speciallavede til at levere isterninger, der holder længe. Maskinerne er af højeste kvalitet, hvilket netop afspejles i de isterninger, de fremstiller.

Når man taler om isterninger i høj kvalitet, drejer det sig om flere forskellige ting, herunder at:

  • Isterningerne holder sin form, så de kan se flotte ud i drinks
  • Isterningerne holder temperaturen længe, så de kan sikre en længerevarende nedkøling af mad- og drikkevarer
  • Isterningerne er ensartede, klare og flotte, så de bidrager til det samlede udtryk, der serveres

Det vil sige, at de isterninger, vores isterningemaskiner producerer, altid har en høj standard, som isterninger fra fryseren ikke kan konkurrere med.

Hvilken type isterning har du brug for?

Alt afhængigt af anvendelsessted kan der være stor forskel på, hvilken type isterning, der er behov for. Omfanget af de anvendte isterninger vil ligeledes påvirke, hvilken type og hvilken størrelse isterningmaskine, der giver de bedste resultater.

Der er stor forskel på, om du er en fiskehandler, der skal bruge is til at nedkøle de friske råvarer i butikken, eller om isterningerne skal serveres i flotte drinks på en rooftop bar. Det kan være svært at kende sine behov i tilstrækkelig grad – derfor deler vi gerne ud af vores viden og erfaring på området.

Er du i tvivl om, hvilken type isterningmaskine din virksomhed har behov for, kan du altid kontakte os hos Scotsman og få kyndig rådgivning. Ring til os på 70 15 33 88 eller send os en mail til scotsman@scotsman.dk og få svar på dine tvivlsspørgsmål.