Loading...
Ismaskiner 2020-10-07T08:24:28+00:00

DANMARKS COOL’STE
UDVALG AF PROFESSIONELLE
ISMASKINER
 

ER DU HELT PÅ GLATIS?
Scotsman leverer professionelle ismaskiner af høj kvalitet. Vores ismaskiner er udviklet til at opfylde de højeste krav inden for professionelle miljøer – uanset om der skal produceres 10 eller 5.000 kg is i døgnet. Med maskiner, der kan producere syv forskellige slags is, kan du også finde den ismaskine, der passer til dit behov.

Vi holder hovedet koldt og guider dig sikkert igennem kulden med rådgivning og ekspertviden, så vi kan finde den bedste løsning for dig.

Bryd isen, og giv os et kald.

Professionelle isterningemaskiner

Scotsman leverer et bredt udvalg af professionelle ismaskiner, der kan opfylde ethvert behov. Fælles for alle vores ismaskiner er, at de er designet og udviklet med kvalitet og lang holdbarhed for øje.

Is er ikke bare is, og en god ismaskine er afgørende i professionelle miljøer og sammenhænge. Blandt vores store udvalg af ismaskiner, finder du modeller, der samlet set kan producere syv forskellige typer af is – og med forskellige størrelser og hastigheder. Har du brug for 10 kg is om dagen, eller er vi tættere på 5.000 kg is? Uanset behov, kan vi matche dit.

Fra skælis til krystalklare isterninger

De mest populære typer af is er brudis, isterningerne og skælis.

Isterninger: Vores ismaskiner producerer de flotte gourmet-isterninger, der er krystalklare og giver en ekstra dimension i fx drinks. Isterningerne formes individuelt, så alle isterningerne får en stor overflade – og dermed en stor køleeffekt. Derudover smelter de langsommere end almindelige firkantede isterninger og fortynder ikke drinken. Godt håndværk kræver god is.

Brudis: Brudisen anvendes ofte til udstilling og præsentation af friske fødevarer. Det kan fx være fisk, skaldyr, salater eller typer af buffeter. Den knuste is garanterer en lang friskhedsperiode. Den har en konsistens, der fordeler isen optimalt og giver en optimal udnyttelse af køleeffekten.

Skælis: Skælisen har en ekstra lang holdbarhed pga. isens lave temperatur, der varierer mellem -6 og -12 grader. Ligesom med brudisen er denne type is eminent til præsentation. Flere supermarkeder og fiskerier vælger at kombinere brudisen og skælisen for at kombinere den lave temperatur med den æstetisk flottere is.

Is med god energi 

Hos Scotsman arbejder vi for at spare miljøet for mest mulig belastning. Derfor er energieffektiviteten i top på alle vores maskiner. Strøm- og vandforbruget er nedbragt til et minimum. Det betyder øget rentabilitet i forhold til andre tilsvarende produkter – og en mere miljø- og økonomifornuftig løsning for dig.

Undgå at komme på glatis – få en serviceaftale

Scotsman er en også en dedikeret serviceorganisation. Vi har veluddannede teknikere og et reservedelsberedskab i det meste af Danmark. De sikrer, at din ismaskine fungerer optimalt døgnet rundt – og vi kommer, når du kalder. Vi tilbyder både udkaldsservice, så du ikke står i vand til halsen kl. 3 om natten, samt faste serviceaftaler der opfylder Fødevarestyrelsens strengeste krav.

Bryd isen – og få eksperthjælp

Er ismaskinen stor nok til mit behov? Skal jeg have flere små ismaskiner? Eller en stor? Kan ismaskinen holde til, at vi vækster og vokser? Hos Scotsman har vi mange års erfaring inden for isbranchen. Vi tilbyder altid kompetent rådgivning og har en stor ekspertviden. Derfor er du sikker på at få en løsning, der passer til din virksomhed og dit behov.

Ring til os og få en uforpligtende snak. Så er der ingen ko på isen.

Ismaskiner og drikkevandskølere til ethvert behov

Hos Scotsman finder du et bredt sortiment af professionelle ismaskiner og drikkevandkølere. Fælles for alle vores produkter er, at de er designet og udviklet med det formål at opfylde de særlige krav til kvalitet, som er afgørende i alle professionelle miljøer og sammenhænge.

Blandt vores store udvalg af ismaskiner er det muligt at finde modeller, der samlet set kan producere syv forskellige typer is, og som kan levere alt fra 10 kg og op til 5.000 kg is i døgnet. Ismaskiner fra Scotsman er alle beregnet til professionelt brug således, at vi kan garantere den bedste kvalitet for pengene. Vi står altid klar med ekspertviden og rådgivning til at finde den helt rigtige ismaskine til dit behov.

Filterløsninger

Som tilbehør til vore isterningmaskiner, tilbyder vi at levere og servicere forfiltreringsløsninger. En filterløsning sikrer at:

  • Isterningmaskinen holder længere
  • Forhindrer kalkdannelse
  • At isterningerne bliver krystalklare

Drikkevandskølere

Udover ismaskiner finder du også drikkevandskølere, som er designet i tre modeller. De tre modeller er alle tilpasset forskellige omstændigheder, og de er dermed samlet set velegnet til alle formål. Den mindste af de tre er beregnet for vægmontering men kan også nemt monteres i et skab, med håndbetjent fontæne monteret i bordplade.

Desuden forhandler vi to fritstående modeller, som findes med eller uden håndbetjent svanehals, der egner sig godt til opfyldning af flasker, kopper og kander. Den ene har håndbetjent tappehane, den anden har fodbetjent fontæne. Der kan drikke direkte af dem begge. Disse drikkevandskølere kan levere op til 50 liter vand i timen. De er udviklet i rustfrit stål og er nemme at vedligeholde.

Scotsman forhandler udelukkende kvalitetsprodukter, som er funktionelle og designet med fokus på det gode håndværk baseret på erfaring inden for branchen. Det gælder alle vores produkter, inklusiv vores ismaskiner såvel som drikkevandskølere.

All search results