Loading...
Service 2020-07-07T14:56:29+00:00

DANMARKS COOL SERVICETEAM 

KLAR PARAT KØL 

Med en 24/7-serviceaftale rykker SCOTSMAN ud, når du har brug for det. Vi varetager både årlige lovpligtige eftersyn, løbende vedligehold og akut udrykning. Slip for iskolde skuldre, når du står i vand til halsen med en professionel 24/7-serviceaftale til dine fryse- og køleløsninger.

BRUG FOR SERVICE?
RING +45 7015 3388

HURTIG
UDRYKNING

Vi leverer døgnvagtservice, så du aldrig kommer på glatis.

EFFEKTIV
SERVICE

Vi yder gode garantieromhyggelig service og professionel rådgivning til vores kunder.  

HØJ KVALITET-CERTIFICERET

Vi er ISO 9001-certificeret, medlem af Dansk Køl & Varme samt godkendt af Kølebranchens Miljøordning.

AKUT ELLER
PLANLAGT

Vi har servicecentre i hele landet, som kan levere nye installationer, ombygninger, service og eftersyn – også med kort varsel.  

Alt i kolde løsninger
Vi tilbyder ordninger for service og forbyggende vedligehold på både egne og andre køle- og fryserum, ismaskiner, skabe, moduler og bordanlæg i hele Danmark. Med vores døgnvagtservice har du altid et ekstra kort på hånden, så du kan holde hovedet koldt i køkkenet.  

Lovpligtige eftersyn af køle- og fryseanlæg
Køle- og fryseanlæg med en fyldning på mere end et kilo skal som minimum have et årligt eftersyn af et certificeret kølefirma eller en kølemontør. Samme regler gælder for varmepumper. Eftersynet skal desuden ske efter leverandørens anvisninger.  

Køle- og fryseanlæg med en fyldning på over 2,5 kilo skal tjekkes af en montør med ISO 9001-certificering.  

Vær opmærksom på, at nogle kommuner, bl.a. Københavns Kommune, har specielle krav til eftersyn af køle- og fryseanlæg. Hos SCOTSMAN rådgiver vi også i love og lokale regler. Vi udarbejder gerne et tilbud på en god serviceaftale til dig 

Udskiftning af køle- og fryseanlæg med R22-kølemiddel
I 2015 kom der nye regler for brug af R22-kølemiddel (HCFC-22) i EU. Midlet er skadeligt for miljøet og ozonlaget og blev af EU endeligt udfaset i 2014. Det er stadig lovligt at holde et R22-køleanlæg i drift, men der må ikke længere fyldes kølemiddel på anlægget. Det betyder, at du kan risikere at stå med et anlæg, der mister kølekapaciteten fra den ene dag til den anden. Derfor bør du overveje, om tiden er inde til et nyt anlæg, eller om det er muligt at ombygge det eksisterende køle- og fryseanlæg til drift med et andet kølemiddel. Som udgangspunkt kan anlæg med en fyldning på mere end 10 kg ikke bygges om. 

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

All search results