Skip to main content

Køle- og fryseskabe
til alle behov

Sortimentet af Porkka køleskabe og fryseskabe er stort og alsidigt og kan bruges til en lang række anvendelser.

Køle- og fryseskabe til professionelle køkkener

Effektive køle- og fryseskabe fra Porkka

Porkkas energieffektive køle- og fryseskabe er beregnet til opbevaring af køle- og frosne produkter. Skabene er lavet af materialer af høj kvalitet, der tåler hård anvendelse under krævende forhold. En effektiv kølemekanisme giver dig mulighed for at bruge skabene i omgivelser, hvor omgivelsestemperaturen kan stige op til 43°C. Skabene er enten på hjul eller ben. Døren har udskiftelige magnetiske pakninger. Skabet leveres med fire justerbare hylder med tipfri design som standard. Afrundede hjørner og kanter sikrer lettere rengøring. Alle dele i rustfrit stål kan vaskes i en opvaskemaskine. Man kan vælge et hvid lakeret varmgalvaniseret stålplade eller rustfrit stål som overflade. De indre overflader er alle lavet af rustfrit stål (AISI 304). Nogle af kabinetterne kan udstyres med en forbindelse til mainframe. Porkkas køle- og fryseskabe er tilgængelige i Porkka Inventus, Future og Future Plus.

Hurtigkøle- og fryseskabe samt rum

Sortimentet af Porkka BC hurtigkøleskabe og kombinerede BC / BF hurtigkøleskabe og frysere er stort og alsidigt og kan bruges til en lang række anvendelser. Fritstående modeller med integrerede luftkølede kondensationsenheder til GN 1/1 beholdere, inddragelige modeller til brug med GN 1/1 og nogle GN2 / 1 tromler og baneudgaver, der rummer både GN 1/1 og GN 2/1 tromle. BC 24-100, 48-200 BC og BC / BF 48-200 holder GN 1/1 eller GN 2/1 vogne og kan fås med en enkelt dør eller som tværsnitsmodel. Bemærk at 28-200 har to GN1 / 1 vogne. Køle-og fryseskabe kan udstyres til tilslutning til separate kølesystemer. Findes i Porkka Future-sortimentet.

Porkka Light Duty blæstkøle- og fryseskab

Leveres med energieffektive kølesystemer for at fremskynde køling og frysning, når det er nødvendigt at afkøle eller fryse små mængder mad. Typiske anvendelser omfatter skoler og andre madlavningsenheder. Produkterne leveres med fire justerbare rustfri ståltrådshylder med beslag for at forhindre hylderne i at vippe, selvom hylden er delvist trukket ud. Skabsstrukturen opfylder det højeste hygiejneniveau. Dørforseglinger er nemme at udskifte. Alle hylder og hyldeposter kan fjernes manuelt, og de afrundede hjørner og kanter letter rengøring. Alle dele i rustfrit stål kan vaskes i en opvaskemaskine. Du kan vælge hvidlakeret varmgalvaniseret stål eller rustfrit stål som ydersiden. De indre overflader er alle lavet af rustfrit stål (AISI 304). Skabene kan udstyres med en mainframe-forbindelse. Skabene er tilgængelige i Future og Future Plus-serien.