Skip to main content

SERVICE AF SCOTSMAN

SCOTSMAN SERVICE

SCOTSMAN Køleteknik har i mere end 40 år været eneforhandler af Scotsman ismaskiner i Danmark. Vi leverer, monterer og servicerer alle ismaskiner fra SCOTSMAN til blandt andet medicinalvirksomheder, universiteter, hospitaler, medicinske institutter og forskningsvirksomheder, hvor produkterne kan bruges til forskning, medicinfremstilling og lignende.

Alle ismaskinerne fra SCOTSMAN har XSafe, som er et indbygget desinficeringssystem, der virker døgnet rundt og holder dit udstyr fuldstændig rent og sikkert vha. UV-lys. Desinficeringssystemet dræber alle former for virus og bakterier og reducerer dannelsen af blandt andet mug, gær og lignende. Det er det eneste desinficeringssystem til ismaskiner på markedet, og med denne innovation får du og din virksomhed de bedste forudsætninger for at opretholde et rent og sterilt miljø.

Hos SCOTSMAN BioMedical har vi mange års erfaring med SCOTSMAN-ismaskiner og de forskellige ismaskiner herfra. Vi kan derfor yde professionel rådgivning og tilbyde både montering og servicering af de forskellige produkter, så du altid kan være sikker på, at dine produkter fungerer fuldstændig optimalt.

SERVICE AF FØLGENDE SCOTSMAN-PRODUKTER

Vi kan stå for servicering af alle serier og produkter fra SCOTSMAN til medico-virksomheder, herunder:

Vi har flere dygtige og dedikerede serviceteknikere, som løbende efteruddannes, så de altid har kendskab til den nyeste udvikling, teknologi og lovgivning på området. På den måde kan du være sikker på, at vi giver dig den bedste service, som altid lever op til gældende krav.

SKAL DIN BRUDISMASKINE HAVE SERVICE?

Hos SCOTSMAN BioMedical står vi klar til at komme ud og servicere din brudismaskine fra SCOTSMAN. Vi tilbyder om en eftersynsaftale, hvor vi kommer ud og efterser din brudismaskine to gange om året. Vi har mange års erfaring med SCOTSMAN-ismaskiner, og derfor kan vi hurtigt og effektivt sikre, at dit produkt fungerer, som det skal, og at det yder det optimale.

Med løbende eftersyn, vil vi desuden hurtigt kunne se det, hvis dit produkt har brug for reparation, og på den måde vil du kunne undgå driftsstop og opnå maksimal holdbarhed af din brudismaskine fra SCOTSMAN.

KONTAKT OS FOR ET TILBUD PÅ SERVICE AF DINE SCOTSMAN-PRODUKTER

Skal du have en eftersynsaftale til din brudismaskine fra SCOTSMAN, eller har du brug for reparation eller vedligeholdelse? Hos SCOTSMAN BioMedical står vi altid klar til at hjælpe, og du er mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på tlf.: +45 70 15 33 88 eller sende en mail på biomedical@scotsman.dk.