Skip to main content

Få markedets bedste
Service af kølesystemer.

Service af ismaskiner

Hos SCOTSMAN tilbyder vi servicering af ismaskiner til hoteller, restauranter, cafeer, fiskehandlere og havne. Vi rykker ud, når du har brug for det, så du kan være sikker på, at din ismaskine altid fungerer optimalt. Vi har flere specialiserede teknikere med mange års erfaring, som står klar til at køre ud og servicere din ismaskine. På den måde kan vi sørge for, at du aldrig kommer på glatis.

Producerer din ismaskine ikke is?

Oplever du, at din ismaskine ikke producerer is, er det tid til at få et serviceeftersyn, hvor vi kommer ud til dig og kontroller, at alt er, som det skal være. Din ismaskine trækker hver dag vand ind, som er kalkholdigt, og derfor er der behov for, at maskinen bliver afkalket en gang i mellem. Derudover dannes der også bakterier, når ismaskinen hver dag er i brug.

Kontakt SCOTSMAN for et serviceeftersyn, hvor vi kommer ud til dig og afkalker og renser din ismaskine. På den måde undgår du, at du pludselig står en fredag aften med en ismaskine, der er i stykker, så du ikke kan have dine frostvarer på køl.

Serviceaftaler

Hos SCOTSMAN kan vi tilbyde serviceaftaler til din ismaskine. Vi varetager både løbende vedligeholdelse og service, når der opstår akutte problemer. Med løbende eftersyn af din ismaskine, kommer vi ud til dig to gange om året og foretager rensning og afkalkning. Vores dygtige teknikere har mange års erfaring, og de vil hurtigt og effektivt kunne løse problemet, hvis din ismaskine har brug for service. På den måde vil du undgå driftsstop og opnå bedst mulig holdbarhed af din ismaskine.

Vi kommer altid ud til dig, uanset hvor og hvornår du har brug for det. Vi har servicecentre og dygtige teknikere på hele Sjælland, og vi kan derfor levere både service og eftersyn, men også nye installationer og større ombygninger.

Kontakt SCOTSMAN og få service af din ismaskine

Skal du have en serviceaftale til din ismaskine, eller er der opstået et akut problem, så du har brug for, at vi kommer ud og kigger på dit produkt?

Hos SCOTSMAN står vi altid klar til at hjælpe dig, og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan kontakte os på tlf.: + 45 70 15 33 88 eller sende en mail på service@scotsman.dk.

Service af køl og frys

Hos SCOTSMAN tilbyder vi service og forbyggende vedligeholdelse på alt inden for køl og frys herunder køle- og fryserum, ismaskiner, skabe, moduler og bordanlæg. Vi tilbyder både service på egne produkter, men også produkter fra andre leverandører.

Vi kommer ud på hele Sjælland, og vi har fem faste teknikere, som laver alle former for service på køl og frys. Vores teknikere er løbende efteruddannet og har mange års erfaring med service inden for køl og frys. Desuden tilbyder vi døgnvagtservice, hvor vi rykker ud til dig uanset hvor og hvornår, du har brug for reparation.

Er det ved at være til service af dine kølerum?

Det er vigtigt, at du jævnligt får serviceret dine fryse- og kølerum, så du er sikker på, at alt fungerer, som det skal, og at dine køl og frys produkter er gode nok til at holde på kulden. SCOTSMAN kommer ud til dig og sørger for service og løbende vedligeholdelse hele året rundt, så du undgår, at du pludselig står med et fryse- eller kølerum, som ikke fungerer.

Er skaden alligevel sket, har vi 24/7 service, hvor vi kommer ud til dig, når der opstår et akut problem. Med vores 24/7 service kan du være sikker på, at vi hurtigt og effektivt afhjælper dit problem og først kører igen, når der er styr på situationen.

Det er lovpligtigt at få serviceeftersyn af dine køle- og fryseprodukter

Det er lovpligtigt, at du får et serviceeftersyn af dine køl og frys-produkter én gang årligt af et certificeret kølefirma eller en kølemontør, hvis dit køle- eller fryseanlæg har en fyldning på mere end et kilo.

Hos SCOTSMAN kan vi tilbyde en fordelagtig eftersynsaftale, hvor en af vores dygtige teknikere kommer ud til dig én gang om året for at sikre, at dit køl og frys-produkt fungerer, som det skal. Du skal desuden være opmærksom på, at nogle kommuner, herunder Københavns Kommune, har specielle krav til eftersyn ad dine køle- og fryseprodukter, men hos SCOTSMAN står vi altid klar til at rådgive dig, så du lever op til gældende love og regler på området.

Kontakt SCOTSMAN for tilbud på service af køl og frys

Skal du have et serviceeftersyn til dine køl- og frys produkter? Eller er der opstået et akut problem med et produkt?

Hos SCOTSMAN er vi altid klar til at rykke ud og hjælpe dig. Vi sidder også altid klar til at rådgive dig om dine køl og frys produkter eller komme med et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på tlf.: + 45 7115 3388 eller sende en mail på service@scotsman.dk.