Skip to main content

EC-serien

EC-serien: Isterningmaskiner i EC-serien fra SCOTSMAN producerer gourmet-is, der har en karakteristisk og flot krystalklarhed og giver drinks en ekstra dimension i præsentationen.

Iskendere foretrækker SCOTSMAN gourmet-is

EC-serien

EC-serien producerer den flotte gourmet-is, der fryses i mange lag. De er individuelt formet med en stor overflade, så de smelter langsomt og giver en optimal køling uden at påvirke drikkevarens kvalitet. Gourmet-isen formes ved at sprøjte vand op i en horisontal fordamper, hvor isterningerne formes individuelt. Det er hemmeligheden bag det helt klare og rene look i isterningerne. God is kræver godt håndværk, og det er, hvad du får med SCOTSMANS isterningmaskiner.
Udviklet til brugerne

Med EC 7-serien har SCOTSMAN udviklet særlige isterningmaskiner med indbygget magasin med fokus på høj brugervenlighed. Vi har givet den et æstetisk og ergonomisk design med skrå, letbetjent skydelåge til magasinet med mulighed for indbygning, ligesom der fås modeller, hvor der er indbygget vandgennemskyl. Partikelreservoiret er desuden med til at lette den daglige rengøring.

2 års garanti på EC-serien

SCOTSMANS isterninger er nogle af de bedste på markedet, og pålideligheden skal være i højsædet. Vi tilbyder 2 års garanti på vores EC-serie.

Professionelle isterningmaskiner

SCOTSMAN udvikler isterningmaskiner i mange forskellige størrelser, modeller og prisklasser. Vores ismaskiner producerer den flotte og lækre gourmet-is, som iskenderne foretrækker, fordi det giver en ekstra flot præsentation.

Hvilken type is?

Der er mange typer af is, og normalt afhænger typen af is af brugen. Det afhænger fx af, om du skal bruge isen i isspanden, i fiskebuffeten eller i kølerummet. Uanset hvad, er det vigtigste, at du vælger en maskine, der passer til kapaciteten, og at isterningmaskinen laver den type is, du skal bruge.

Gourmet-is

Isterningformen har afgørende betydning for, hvor hurtigt den smelter i fx drinks. Med andre ord er det isterningens overfladeareal, der afgør tiden, den afgiver kulde til omgivelserne. Isterningmaskiner i EC-serien sørger for at gøre alle isterningerne runde eller sekskantede, hvilket er de mest udbredte former på verdensplan. De runde eller sekskantede giver mere overflade til isen, og dermed får du hurtigt glæde af den kølende effekt i din drink. Gourmet-is er til dig, der gerne vil gøre dig ekstra umage, når du præsenterer din vare. Fordi selv det mest simple kræver godt håndværk.

Spar på isen og spar på energien

Alle SCOTSMANS isterningmaskiner er energieffektive. Vi ønsker at spare jorden for mest mulig belastning. Derfor har vi nedbragt strøm- og vandforbruget til et minimum – uden at gå på kompromis med kvaliteten og effektiviteten. Den nye EC-serie har propan som kølemiddel. Propan er en ideel energikilde, fordi den har en stor mængde energi og efffektivitet. Det gør vores isterningmaskiner til et mere miljørigtigt og økonomisk valg.

Er du i tvivl?

Er du i tvivl om, hvilken størrelse eller type isterningmaskine, du har brug for, så bryd isen og giv os et kald. Vores mange års erfaring inden for is- og kølebranchen bruger vi til at udvikle og producere isterningmaskiner af højeste kvalitet. Vi er eksperter og har et indgående kendskab til isterninger og deres forskellige anvendelsesmuligheder. Alle vores maskiner er udviklet efter de højeste standarder, når det kommer til kvalitet, design og bruger- og rengøringsvenlighed, så det er så let som muligt for dig. Vi slår koldt vand i blodet og har is i maven for dig, så du vælger den rigtige isterningmaskine.