Skip to main content

NU-serien

NU-serien: Med en isterningmaskine fra SCOTSMANS NU-serie får du de flotte karakteristiske kantede isterninger, der er den mest udbredte form på verdensplan, og som giver en flot præsentation i fx drinks.

Flotte, karakteristiske, kantede isterninger

Stor overflade og hurtig køling

Den sekskantede isterning har en stor overflade, hvilket sikrer en hurtig afkøling af drikke uden at fortynde den eller forringe kvaliteten, samt let håndtering og en æstetisk præsentation af krystalklare, massivt formede isterninger.

Maskinerne er udstyret med en vertikal fordamper, der sikrer en stor produktionskapacitet, optimal driftsøkonomi og begrænset sårbarhed overfor vandkvaliteten. Derudover er maskinerne udstyret med et indbygget vandgennemskylningssystem, der sikrer en helt ren og klar is uden de i vandet naturligt forekommende mineraler.

2 års garanti på NU-serien

Vores isterningmaskiner i NU-serien er designet til at levere de flotte konventionelle isterninger effektivt. I maskinen er indbygget et særligt system, der gør maskinen lettere at rengøre. Det sparer jer tid og sørger samtidig for, at maskinen lever længere. Vi yder desuden 2 års garanti på vores isterningmaskiner i NU-serien.

Isterningemaskiner til professionelt brug

Som restauration, café, bar, hotel eller storkøkken bør du have en pålidelig isterningmaskine med den rette kapacitet og den rette type isterninger. Hos SCOTSMAN udvikler vi ismaskiner i mange forskellige størrelser, modeller og prisklasser.

Typer af isterninger

Der findes mange forskellige typer og former af is, og den rigtige type for dig afhænger af, hvad du skal bruge den til. Er det til den kolde buffet i restauranten? Eller er det i drinks, smoothies og sodavand? Vi leverer både maskiner til brudis, skælis, knust is og almindelige isterninger. Alle vores maskiner er særligt designet, så de lever op til den højeste kvalitet og funktionalitet – og det er uanset, om du skal bruge 100 kg eller 5.000 kg i døgnet.

Grøn energi og grøn is

Hos SCOTSMAN arbejder vi for grønnere alternativer, der sparer jorden for mest mulig belastning. Energieffektiviteten er i top på alle vores ismaskiner, og strøm- og vandforbruget er nedbragt til et minimum. Det giver øget rentabilitet i forhold til andre produkter i samme kategori og en mere miljø- og økonomifornuftig løsning for dig.

Helt på glatis?

Er du helt på glatis, så kontakt os. Vi har mange års erfaring inden for køle- og frysebranchen og kan bruge den erfaring til at rådgive dig, inden du investerer i en ny isterningemaskine. Vi gør dit køb velovervejet, så du finder en maskine i den rette størrelse.