Skip to main content

Drikkevand

Drikkevandskølere fra SCOTSMAN sikrer dig iskoldt drikkevand direkte fra vandhanen, der holder hovedet klar og frisk.

Iskoldt vand 24 timer i døgnet

Drikkevandskølere med god hygiejne

Vandkøleren er produceret af materialer, der sikrer optimal hygiejne. Drikkevandet bliver nedkølet hurtigt for at begrænse kalkaflejringer samt sikre optimal bakteriologisk hygiejne. SCOTSMAN designer og producerer driftssikre og bæredygtige drikkevandskølere og leverer til virksomheder i hele Danmark.

Skabt for brugerne

SCOTSMANS drikkevandsløsninger sætter kvalitet, hygiejne og miljø for brugerne i højsædet. Derfor er vores drikkevandskølere designet i et enkelt design. Alle vores maskiner er skabt med fokus på høj energieffektivitet, hvor strøm- og vandforbrug er nedbragt til et minimum.

Drikkevandskølere til alle formål

Få en professionel vandkøler til kontoret, skolen eller fitnesscentret, hvor der er behov for friskt og koldt vand. SCOTSMAN drikkevandskølere er nemme at betjene og kapaciteten er stor nok til at kunne levere koldt vand til mange mennesker. Det vil sige, at vandet ikke bliver lunkent i hanen, selvom der er mange i køen, som skal have fyldt en flaske. Det gør vores drikkevandskølere velegnede til stort set alle steder, hvor der er behov for køligt vand.

SCOTSMAN vandkølere er produceret af materialer, der sikrer god hygiejne og samtidig holdbart. Vandkøleren køler hurtigt vandet ned og det begrænser kalkaflejringer og sikrer optimal bakteriologisk hygiejne. Vandkøleren er udstyret med to vandhaner. En trykknapbetjent “svanehals” og en tryk-knap og fodpedalbetjent dyse. Maskinen leverer vand med en temperatur, der ved hjælp af den installerede termostat kan justeres til mellem +6°C til +15°C.