Skip to main content

Professionelle skælis-
maskiner til præsentation

MAR-serien: SCOTSMANs MAR-serie er professionelle skælismaskiner. Skælis er underkølet is med en temperatur på mellem -6 og -12 grader, der kan fryses i flere tykkelser.

Skælis i flere tykkelser

Flot præsentation

Skælis giver en flot præsentation i frysemontren, og vores maskiner fryser forskellige istykkelser – lige fra 0,5 mm, der foretrækkes af kødindustrien, til 2 mm, der foretrækkes af fiskeindustrien. Vores MAR-maskiner er 100% rustfrit stål med roterende cylinderfordamper, hvor kølevæskens tilgang og afgang er placeret i samme side. Det sikrer pålidelighed og mindsket risiko for udslip og væsketab. MAR-serien med skælis fås både til ferskvand og saltvand.

Lang levetid og 2 års garanti

Ismaskiner fra SCOTSMAN er professionelle kvalitetsmaskiner med lang levetid og holdbarhed. De er designet til en effektiv og økonomisk produktion af isterninger i mange år. Vi yder 2 års garanti på maskinerne i MAR-serien.

Ismaskiner til storkøkkener

MAR-serien fra SCOTSMAN er indbegrebet af den ultimative produktudvikling og udviklet til effektiv og holdbar produktion af skælis. Dens decentralt placerede timere, kontrolenheder og køleaggregater, kombineret med det pladsbesparende design, forøger maskinernes fleksibilitet.

SCOTMANS ismaskiner er kvalitet og holdbare løsninger.

Is på havet?

SCOTSMAN skælismaskiner fås også i modeller, der er særligt designet til at producere is af havvand og til at holde til de barske forhold ombord på fiskefartøjer. Skælismaskinen har afrundede hjørner udvendigt og er designet med en modstandsdygtighed mod korrosion, der sikrer en langvarig og problemfri drift.

Bland isen – flot præsentation i køledisken

Sidste nye trend i supermarkeder og fiskeudsalg er at præsentere produkterne i et dobbelt lag is i disken – halv skælis, halv brudis. Dermed kombineres den æstetiske brudis med skælisens længere holdbarhed og lave temperatur.

Bryd isen – giv os et kald!

Lad os hjælpe dig med at finde den rette ismaskine – uanset om det er brudis, skælis eller isterninger. Vi har mange års erfaring inden for fryse- og kølebranchen og er specialister i at vejlede om både kapacitet og brug.

Temperaturen varierer mellem ÷6 og ÷120C. SCOTSMAN MAR-line skælismaskiner har justerbar istykkelse fra 0,5 mm, der foretrækkes af kødindustrien, til 2 mm, der foretrækkes inden for fiskeri. Den seneste trend fra supermarkeder og fiskeudsalg er at præsentere produkterne i et dobbelt lag is bestående af et lag skælis under et lag brudis. Dermed kombineres det præsentable og fugtighedsbevarende fra brudisen med skælisens længerevarende holdbarhed på grund af denne istypes lave temperatur.

SCOTSMAN MAR-maskiner er indbegrebet af den ultimative produktudvikling med 100% rustfrit stål, roterende cylinderfordamper, hvor kølevæskens tilgang og afgang er placeret i samme side hvilket sikrer yderligere pålidelighed og mindsker risikoen for udslip og væsketab. Et valg mellem indbyggede eller decentralt placerede timere, kontrolenheder og køleaggregater kombineret med pladsbesparende design forøger maskinernes flexibilitet. SCOTSMAN skælismaskiner leveres også i modeller, der er designet til at producere is af havvand og de ofte barske forhold ombord på havgående fiskefartøjer. Med afrundede hjørner udvendigt og en fremragende modstandsdygtighed mod korrosion sikres en langvarig og problemfri drift.