Skip to main content

SERVICE AF ISMAKSINER

Hos SCOTSMAN KøleTeknik tilbyder vi servicering af ismaskiner til hoteller, restauranter, cafeer, fiskehandlere og havne. Vi rykker ud, når du har brug for det, så du kan være sikker på, at din ismaskine altid fungerer optimalt. Vi har flere specialiserede teknikere med mange års erfaring, som står klar til at køre ud og servicere din ismaskine. På den måde kan vi sørge for, at du aldrig kommer på glatis.

PRODUCERER DIN ISMASKINE IKKE IS?

Oplever du, at din ismaskine ikke producerer is, er det tid til at få et serviceeftersyn, hvor vi kommer ud til dig og kontroller, at alt er, som det skal være. Din ismaskine trækker hver dag vand ind, som er kalkholdigt, og derfor er der behov for, at maskinen bliver afkalket en gang i mellem. Derudover dannes der også bakterier, når ismaskinen hver dag er i brug. Kontakt SCOTSMAN KøleTeknik for et serviceeftersyn, hvor vi kommer ud til dig og afkalker og renser din ismaskine. På den måde undgår du, at du pludselig står en fredag aften med en ismaskine, der er i stykker, så du ikke kan have dine frostvarer på køl.

SERVICEAFTALER MED SCOTSMAN

Hos SCOTSMAN KøleTeknik kan vi tilbyde serviceaftaler til din ismaskine. Vi varetager både løbende vedligeholdelse og service, når der opstår akutte problemer. Med løbende eftersyn af din ismaskine, kommer vi ud til dig to gange om året og foretager rensning og afkalkning. Vores dygtige teknikere har mange års erfaring, og de vil hurtigt og effektivt kunne løse problemet, hvis din ismaskine har brug for service. På den måde vil du undgå driftsstop og opnå bedst mulig holdbarhed af din ismaskine.

Vi kommer altid ud til dig, uanset hvor og hvornår du har brug for det. Vi har servicecentre og dygtige teknikere på hele Sjælland, og vi kan derfor levere både service og eftersyn, men også nye installationer og større ombygninger.

KONTAKT SCOTSMAN KØLETEKNIK OG FÅ SERVICE AF DIN ISMASKINE

Skal du have en serviceaftale til din ismaskine, eller er der opstået et akut problem, så du har brug for, at vi kommer ud og kigger på dit produkt? Hos SCOTSMAN KøleTeknik står vi altid klar til at hjælpe dig, og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig. Du kan kontakte os på tlf.: + 45 70 15 33 88 eller sende en mail på service@scotsman.dk.