Skip to main content

XSafe

SIKKER IS – HELT ENKELT

Vi har givet alle vores ismaskiner X-faktor med et unikt rengøringssystem. Det er din garanti for sikker is. XSafe fjerner bakterier, vira, skimmel, gærsvamp og lugt uden brug af kemi, så du får krystalklar is med neutral smag.

XSAFE

Din vej til sikker is
– helt enkelt.

AUT. RENGØRING

XSafe klarer
den daglige rengøring.

NUL KEMI

XSafe rengør uden
brug af kemikalier.

KRYSTALKLAR IS

XSafe giver krystalklar is med neutral smag.

NUL BAKTERIER

XSafe fjerner over 99% af alle bakterier og vira.

Sikker is med XSafe

krystalklare isterninger og slip for bøvl og bakterier med XSafe. Det unikke rengøringssystem til ismaskiner rengør uden kemi og fjerner skimmel, vira og bakterier. Det forbedrer fødevaresikkerheden, giver et bedre resultat og er godt for miljøet. XSafe er effektiv rengøring af din ismaskine 24/7 – helt uden brug af kemikalier.

Ved hjælp af naturlige metoder fjerner XSafe mere end 99% af bakterier og vira og eliminerer skimmel, mug, gærsvamp, slim og lugt. Den daglige rengøring med XSafe sikrer mod ophobning af skidt, som slider på din ismaskine. Det forbedrer fødevaresikkerheden, og giver dig krystalklar is uden rester af kemi og med neutral smag – helt sikkert.

Teknikken bag XSafe

XSafe rengør din ismaskine helt uden brug af kemi. Systemet fungerer ved at efterligne de positive virkninger fra solens UV-stråler. Ved hjælp af en kraftig UV-lyskilde skaber XSafe en højtydende, beriget iltblanding, som neutraliserer bakterier og vira. Dokumenteret effekt
Scotsman har testet metoden over en længere periode, og resultaterne er godkendt af EAG Laboratories, et uafhængigt og akkrediteret institut.

Effektfuld ilt

Den berigede iltblanding renser ismaskinen døgnet rundt. Den ødelægger mere end 99% af alle vira og bakterier og fjerner mug, skimmel, gærsvamp, slim og lugt effektivt og helt naturligt. Det er ganske enkelt ren is.

XSafe som indbygningsmodul

Er det ikke tid til at udskifte din nuværende ismaskine, kan du naturligvis opgradere den med et XSafe indbygningsmodul. XSafe kan indbygges i alle vores ismaskiner, så du også kan få gavn af alle fordelene. Kontakt os og få en snak om mulighederne.

Spar tid på daglig rengøring

XSafe klarer den daglige rengøring, så du blot skal koncentere dig om afkalkning og det mekaniske eftersyn. Og det kan vi hjælpe med. Kontakt os for at få en service-aftale på din ismaskine allerede i dag. Ring på +45 70 15 33 88 og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe.