Skip to main content

SERVICE AF PORKKA

PORKKA SERVICE

PORKKA er et finsk høj-kvalitetsprodukt, der tilbyder et udvalg af køleskabe, frysere, kølere og lignende med konstant temperaturstyring, som alle er designet til professionel brug hos medicinalvirksomheder, hospitaler, universiteter og biomedicinske institutter. Alle produkterne opfylder de strengeste krav på området, og du kan derfor være sikker på, at du med et produkt fra PORKKA får højeste kvalitet til din virksomhed.
Hos SCOTSMAN BioMedical har vi i 30 år haft eneforhandling af PORKKA i Danmark, og vi har både monteret og serviceret en bred vifte af forskellige produkter fra PORKKA. Vi kan derfor yde professionel rådgivning til dig og din virksomhed om brug og servicering af dine PORKKA-produkter samtidig med, at vi gennem en eftersynsaftale kan sørge for, at de altid fungerer optimalt.

VI TILBYDER SERVICE PÅ FØLGENDE PORKKA-PRODUKTER

Vi kan stå for servicering og reparation af alle produkter fra PORKKA, herunder:

EFTERSYNSAFTALE TIL PORKKA-PRODUKTER

Hos SCOTSMAN BioMedical tilbyder vi servicering af fryse- og køleprodukter fra PORKKA. Vi kan tilbyde både eftersynsaftaler, hvor vi kommer ud og servicerer dine PORKKA-produkter én gang årligt og sørger for, at de fungerer, som de skal, men vi står også klar, når der opstår et akut behov, og der blot er brug for en enkeltstående reparation.

Der er fordele ved en eftersynsaftale hos os, og med den løbende vedligeholdelse undgår du driftsstop, og du vil opnå maksimal pålidelighed og holdbarhed af dine PORKKA-produkter.

KONTAKT OS FOR SERVICE AF PORKKA

Skal du have en eftersynsaftale til dine køle- og fryseprodukter fra PORKKA, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på tlf.: +45 70 15 33 88 eller sende en mail på biomedical@scotsman.dk.