Skip to main content

MF-serien

Brudis er is i dens mest naturlige form og en flot præsentations-is. det er den mest anvendelige istype, når fødevarer skal præsenteres og garanterer langvarig friskhed og et flot og indbydende look i køledisken.

MF-serien

Brudis er en helt særlig type is, som også er flottere end den is, du finder i en almindelig fryser. Det gør brudis ideel til salatbarer, buffeter og andre steder, hvor du samtidig med at nedkøle også vil præsentere forskellige madvarer og få dem til at se indbydende ud for dine gæster.

Fordi brudis skiller sig ud fra almindelig is, skal der også bruges specielle maskiner for at fremtrylle denne type is med sine mange fordele. Men selv inden for brudismaskiner er der flere forskellige valgmuligheder, og MF-serien er bare én af flere brudismaskineserier, som du finder her hos SCOTSMAN.

Et alsidigt udvalg

Inden for MF-serien har vi et stort og alsidigt udvalg med en lang række forskellige produkter, som hver især kan opfylde dine behov samt de krav, du har til din ismaskine. Du finder blandt andet brudismaskiner i forskellige størrelser og med forskellige kapaciteter. Du kan klikke ind på modellerne og læse mere om den enkelte models specifikationer og anvendelsesmuligheder, så du kan finde lige netop den brudismaskine, som bedst opfylder alle dine behov.

Fælles for alle vores produkter i MF-serien såvel som de andre serier indenfor brudismaskiner i vores sortiment er, at alle produkterne er udviklet og designet til at opfylde de højeste krav. Det fælder både i forhold til kvalitet, hygiejne og brugervenlighed, som vi netop ved er fuldstændig afgørende for brugen af brudismaskiner i restauranter, cafeer og andre professionelle miljøer over hele Danmark.