MF-serien

Brudis er is i dens mest naturlige form og en flot præsentations-is. det er den mest anvendelige istype, når fødevarer skal præsenteres og garanterer langvarig friskhed og et flot og indbydende look i køledisken.

Brudis til cool præsentationer

To typer

SCOTSMAN brudis fås i to typer med forskelligt fugtighedsindhold. En almindelig brudis og en superbrudis, der er en tørrere is med de største sammenpressede isstykker, der smelter langsommere.Anvendelse af brudis

Brudis er produceret ved en temperatur lige under 0 °C. Det giver en optimal udnyttelse af køleeffekten og holder det, du præsenterer, friskt og flot. Overfladen og konsistensen på brudisen sikrer en lettere distribution og fordeling af den. Den hyppigste anvendelse af brudis er i salatbarer, buffeter og til fiskeriet, men kan også benyttes til fx laboratorier og hospitaler, hvor det er vigtigt, at kølingen er stabil.

Professionelle isterningmaskiner

SCOTSMAN udvikler isterningmaskiner i mange forskellige størrelser, modeller og prisklasser. Vores ismaskiner producerer den flotte og lækre gourmet-is, som iskenderne foretrækker, fordi det giver en ekstra flot præsentation.

Hvilken type is?

Der er mange typer af is, og normalt afhænger typen af is af brugen. Det afhænger f.eks. af, om du skal bruge isen i isspanden, i fiskebuffeten eller i kølerummet. Uanset hvad er det vigtigste, at du vælger en maskine, der passer til kapaciteten, og at isterningmaskinen laver den type is, du skal bruge.

Gourmet-is

Isterningformen har afgørende betydning for, hvor hurtigt den smelter i f.eks. drinks. Med andre ord er det isterningens overfladeareal, der afgør tiden, den afgiver kulde til omgivelserne. Isterningmaskiner i AC-serien sørger for at gøre alle isterningerne runde eller sekskantede, der er de mest udbredte former på verdensplan. De runde eller sekskantede giver mere overflade til isen, og dermed får du hurtigt glæde af den kølende effekt i din drink. Gourmet-is er til dig, der gerne vil gøre dig ekstra umage, når du præsenterer din vare. Fordi selv det mest simple kræver godt håndværk.

Spar på isen og spar på energien

Alle SCOTSMANS isterningmaskiner er energieffektive. Vi ønsker at spare jorden for mest mulig belastning. Derfor har vi nedbragt strøm- og vandforbruget til et minimum – uden at gå på kompromis med kvaliteten og effektiviteten. Den nye AC-serie har propan som kølemiddel. Propan er en ideel energikilde, fordi den har en stor mængde energi og efffektivitet. Det gør vores isterningmaskiner til et mere miljørigtigt og økonomisk valg.

Er du tvivl?

Er du tvivl om, hvilken størrelse eller type isterningmaskine, du har brug for, så bryd isen og giv os et kald. Vores mange års erfaring inden for is- og kølebranchen bruger vi til at udvikle og producere isterningmaskiner af højeste kvalitet. Vi er eksperter og har et indgående kendskab til isterninger og deres forskellige anvendelsesmuligheder. Alle vores maskiner er udviklet efter de højeste standarder, når det kommer til kvalitet, design og bruger- og rengøringsvenlighed, så det er så let som muligt for dig.

Vi slår koldt vand i blodet og har is i maven for dig, så du vælger den rigtige isterningmaskine.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev er på trapperne og du kan allerede nu skrive dig op til at få kolde nyheder og viden direkte i indbakken.

© SCOTSMAN
Alle rettigheder forbeholdes.

Drevet af Ideværkstedet.

Kontakt