Skip to main content

NW-serien

NW-serien: I SCOTSMANS NW-serie finder du et stort udvalg af isterningmaskiner, der producerer den velkendte sekskantede isterning, som sikrer en hurtig køling og æstetisk præsentation af krystalklare, massivt formede isterninger.

Kvalitetsmaskine med krystalklare isterninger

Kompromisløs kvalitet

Isterningernes seks sider giver et stort overfladeareal og sikrer dermed en hurtig og effektiv nedkøling af drinks uden at fortynde dem eller gå på kompromis med kvaliteten.

Maskinens vertikale fordamper sikrer en stor produktionskapacitet, optimal driftsøkonomi og begrænset sårbarhed overfor vandkvaliteten, ligesom det indbyggede vandgennemskylningssystem sikrer en klar og ren is uden de i vandet naturligt forekommende mineraler.

Is med grøn energi

NW-serien er designet til en effektiv, økonomisk og problemfri produktion af isterninger i mange år. Vi yder 2 års garanti på serien.

Professionelle isterningmaskiner

Vælg klogt, når du skal indkøbe en isterningmaskine til din restaurant, café, bar eller dit storkøkken, så din maskine ikke går kold, når du har allermest brug for den. Hos SCOTSMAN har vi udviklet ismaskiner i mange år, og vi har brugt vores erfaring til at skabe nogle af de bedste professionelle isterningmaskiner på markedet. Vi leverer isterningmaskiner i alle størrelse – uanset om du har brug for 10 kg eller 5.000 kilo om dagen. SCOTSMANS isterningmaskiner er topkvalitet. Vi leverer effektive maskiner med lang levetid og kort leveringstid.

På glatis?

Er du på glatis, står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i brugen af is og isterningmaskiner og guider dig, så du får en isterningmaskine, der dækker dit behov.