Skip to main content

Køle- og fryseskabe

Vores sortiment i køleskabe og frysere ligger fra +4°C  til -80°C i mange forskellige størrelser og kan anvendes til mange forskellige brug.

Driftssikre køle- og fryseskabe

Sikre løsninger

Du kan altid regne med en sikker køle- og fryseløsning, når du handler med SCOTSMAN. Vi lægger vægt på at levere driftssikre køle- og fryseskabe til ethvert behov, så du kan koncentrere dig om det, du gør bedst, mens teknikken sørger for sikker og hurtig nedkøling og nedfrysning.

Høj fødevaresikkerhed

Hurtig og sikker nedkøling og indfrysning af fødevarer er forudsætningen for at opretholde en høj fødevaresikkerhed i catering og restaurationsbranchen. Alle vores køle- og fryseskabe lever op til de høje krav, der stilles til hastighed og temperatur.

Energiforbrug

Der findes nu også energimærkning af industrielt køle- og fryse-udstyr lige som den på det private marked. Nogle produkter er dog undtaget, eksempelvis køle- og fryseskabe med glasdøre og uden indvendig blæsefunktion. Du kan derfor nu sammenligne professionelle, rustfri stål køle- og fryseskabe på deres energiforbrug. Lavenergikøleskabe ligger som regel i energiklasse A eller energiklasse B. Køleskabe i højenergiklassen ligger som regel i energiklasse C eller D.