Skip to main content

Brudismaskiner
til BioMedical

Oplev sikker og professionel nedkøling af biomateriale med en brudismaskiner fra SCOTSMAN. Vores brudismaskiner er velegnede til brug på hospitaler og i laboratorier, hvor sikkerheden skal være i top.

Brudis af høj kvalitet med en grøn profil

Professionelle brudis-maskiner i høj kvalitet

Brudis-maskiner fra SCOTSMAN har et særligt komprimeringssystem i toppen af fordamperen, der reducerer isens fugtighed og sikrer en såkaldt tør brudis. Den gennemtestede teknologi er den bedste garanti for at holde en konstant høj kvalitet og langvarig og pålidelig drift.

SCOTSMAN har det bredeste sortiment på markedet af professionelle kompakte eller modulare brudismaskiner, med eller uden indbygget magasin og med både lille og stor kapacitet. Derudover er alle maskiner fra SCOTSMAN udviklet, så det er nemt at holde en god hygiejne.

Isen smelter – lad os passe på miljøet sammen

SCOTSMAN arbejder for at spare miljøet for mest mulig belastning. Derfor har vi udviklet maskiner, hvor energieffektiviteten er i top. Alle vores maskiners strøm- og vandforbrug er nedbragt til et minimum. Det betyder øget rentabilitet i forhold til andre tilsvarende produkter i kategorien – og en mere miljø- og økonomifornuftig løsning for dig.

Din professionelle leverandør af køle- og fryseprodukter

Hos SCOTSMAN finder du et stort sortiment af professionelle ismaskiner og drikkevandskølere. Alle vores produkter er udviklet og designet til at opfylde de højeste krav om kvalitet, hygiejne og brugervenlighed, som er afgørende i professionelle miljøer.

Brudis er is i dens mest naturlige form. Produceret ved en temperatur lige under 0 C, med en overflade og konsistens, der letter distribution og fordeling af isen. SCOTSMAN brudis fås i to typer med forskelligt fugtighedsindhold, hvor SUPERBRUDIS er den mest tørre is med de største sammenpressede isstykker. SCOTSMAN brudis finder bred anvendelse fra salatbarer til fiskeriet, fra restauranter til laboratorier og hospitaler. Brudis er den bedst anvendelige istype, når fødevarer skal præsente res og hvor langvarig friskhed, kælig og fugtbevarende fremtoning skal garanteres. Brudismaskinernes produktionssystem kontrolleres løbende af maskinens elektroniske styring. Den lodretstående fordamper, der er udført i rustfrit stål, sikrer den optimale fordeling af kølingen. Det særlige komprimeringssystem i toppen af fordamperen reducerer isens fugtighed og sikrer en ”tør” brudis. Den gennemprøvede teknologi er den bedste garanti for en konstantiskvalitet og langvarig, pålidelig drift. Med det bredeste sortiment på markedet af kompakte eller modulare brudismaskiner, med eller uden indbygget magasin, er SCOTSMAN leverandør af brudismaskiner til ethvert tænkeligt behov.