Skip to main content

BAR-LINE-serien

BAR-LINE-serien er en serie af mindre isterningmaskiner, der laver gourmet-isterninger og brudis.

Effektiv maskine med fokus på hygiejne og økonomi

BAR-LINE-serien

I BAR-LINE-serien finder du et udvalg af underbordsmodeller med indbygget magasin til produktion af isterninger og brudis til attraktive priser. Maskinerne er af høj kvalitet og lever op til de højeste standarder inden for effektiv og moderne isproduktion med fokus på god hygiejne og driftsøkonomi. BAR-LINE-isterningmaskinerne laver ren is helt uden luftlommer og med et minimum af mineraler fra vandet. Det betyder, at maskinerne producerer isterninger, der er renere end det vand, der bruges i maskinen.

Is på god energi

Vores isterningmaskiner i BAR-LINE-serien har en høj energieffektivitet. Strøm- og vandforbruget er nedbragt til et minimum og bidrager dermed til øget rentabilitet i forhold til andre tilsvarende produkter. Det gør BAR-LINE-serien til et mere miljørigtigt og økonomisk valg.

Isterningmaskiner til professionelt brug

Har du en restaurant, en bar, en café eller et andet storkøkken, er det vigtigt at have en pålidelig isterningmaskine, der ikke går kold, når du har allermest brug for den. Hos SCOTSMAN har vi mange års erfaring med udvikling af professionelle og holdbare isterningmaskiner. I vores sortiment finder du både de helt store maskiner, der kan producere op til 5.000 kg is i døgnet og de mindre med en kapacitet på 10 kg.

Alle SCOTSMANS isterningmaskiner er absolut topkvalitet, så du er sikret en lang levetid og en kontinuerlig effektiv produktion af is.

Er du på glatis?

Er du i tvivl om, hvilken isterningmaskine du skal købe, så kontakt os. Vi står til rådighed med vores mange års erfaring og kan guide dig til det bedste køb til netop din restauration. Det er vigtigt, at kapaciteten passer dit behov, så du ikke mangler isterninger midt på aftenen.