Skip to main content

Køle- og fryserum til dit behov

Et rum er ikke bare et rum. Et professionelt køle- og fryserum er en central medspiller, som indgår i den daglige drift – naturligt og gnidningsløst. Det kræver omtanke, indsigt og professionel viden. Hos SCOTSMAN guider vi jer sikkert igennem vores COOL 5-proces, så I får den rigtige løsning første gang.

Køle- og fryserum til professionelle

Pladsoptimering
Udnyt pladsen bedre. Vi hjælper jer med at optimere jeres space management. Vi tegner i kvadratmeter, og tænker i kubikmeter.

Vi tænker rundt
Har I tænkt på alt? Vi sørger for at stille de rigtige spørgsmål, så den endelige løsning dækker alle jeres behov og tager højde for netop jeres arbejdsflow.

Sikker køling 24/7
Slå koldt vand i blodet. Med et køle- og fryserum fra SCOTSMAN får I en løsning, der holder den rette temperatur hele dagen – hver dag og hurtig udrykning på service.

Kølerum handler om tillid

Et kølerum er i princippet et kølerum, som holder mad og drikkevarer kolde. Men når det gælder professionelt brug – altså storkøkkener, restauranter og cafeer, er kølerummet helt centralt. For det handler om at have tillid til, at det virker og holder den rette temperatur hele tiden.

Det er derfor, at SCOTSMAN forhandler Porkka kølerum, som er absolut førende på markedet. Mange års udvikling og fokus på kvalitet har gjort at Porkka i dag har et solidt ry for høj kvalitet.

Der er to typer kølerum

Standard køle- og fryserum: Et standard kølerum leveres i faste mål. Næsten plug and play-løsning, hvor kølerummet bliver installeret og tændt for. Så virker det. MCR (Modular) standardrum. 80 størrelser, to højder, springer i 300 mm moduler, op til 22 m3, hurtigere levering og hurtig montage.

Special køle- og fryserum: Her er det dialog og samarbejde med kunden, der gør forskellen. SCOTSMAN leverer hvert år mange skræddersyede kølerum og der er sjældent to, der er ens. Det betyder, at vi har års erfaring og ekspertise i at udvikle og levere de helt rigtige kølerum til kunderne. Det giver tryghed og sikkerhed for at alle tænkelige forhold er taget i betragtning før rummet monteres. UCR (Universal) fleksible rum, bygges efter mål, springer i 100 mm moduler, vinkler der ikke er 90°C, flere isoleringstykkelser.