Loading...
Køle- og fryserum 2019-08-05T12:07:38+00:00
Standardrum – modular
Rum konfigurator
Produktblade
UCR rum – universal

Porkka Kølerum til professionelle køkkener

Et kølerum er i princippet et kølerum, som holder mad og drikkevarer kolde. Men når det gælder professionelt brug – altså storkøkkener, restauranter og cafeer, er kølerummet helt centralt. For det handler om at have tillid til, at det virker og holder den rette temperatur hele tiden.

Det er derfor, at SCOTSMAN forhandler Porkka Kølerum, som er absolut førende på markedet. Mange års udvikling og fokus på kvalitet har gjort at Porkka i dag har et solidt ry for høj kvalitet.

Grundlæggende er der to typer kølerum:

  • Standardrum
  • Specialrum

Køle- og fryserum består af en række komponenter

  • Rummets dimensioner (Bredde x Dybde x Højde)Isoleringstykkelse
  • Temperaturområde inde i rummet
  • Placering af køleanlæg
  • Aptering (gulv, reoler, alarmer, lys, lufttæppe)
  • Rummet leveres med eller uden montage
  • Energiberegning og ISO-9001 certificeret

Standard køle- og fryserum

Et standard kølerum leveres i faste mål. Næsten plug and play-løsning, hvor kølerummet bliver installeret og tændt for. Så virker det.

MCR (Modular) standardrum. 80 størrelser, to højder, springer i 300 mm moduler, op til 22 m3, hurtigere levering og hurtig montage. Tryk her for:

Opmåling til MCR rum

Special køle- og fryserum 

Her er det dialog og samarbejde med kunden, der gør forskellen. Scotsman Køleteknik A/S leverer hvert år mange skræddersyede kølerum og der er sjældent to, der er ens. Det betyder, at vi har  års erfaring og ekspertise i at udvikle og levere de helt rigtige kølerum til kunderne. Det giver tryghed og sikkerhed for at alle tænkelige forhold er taget i betragtning før rummet monteres.

UCR (Universal) fleksible rum, bygges efter mål op til 44 m3, springer i 100 mm moduler, vinkler der ikke er 90°C, flere isoleringstykkelser. Tryk her for:

Se kort videopræsentation af de nye UCR rum

Opmåling til UCR rum

Link til smart rum designer. Kun MCR rum.

All search results