Skip to main content

BF-serien

Brudis er is i dens mest naturlige form og en flot præsentations-is. det er den mest anvendelige istype, når fødevarer skal præsenteres og garanterer langvarig friskhed og et flot og indbydende look i køledisken.

BF-serien inden for brudismaskiner

BAR-LINE frysemaskiner inden for BF-serien er en helt særlig type af brudismaskiner.

Her er der tale om brudismaskiner til dig, der søger præsentable løsningen inden for is. Disse brudismaskiner kan nemlig levere både velformede og ensartede isstykker, der derfor er ideelle til dig, der ønsker at skabe en form for præsentation. Det kan være i en buffet eller lignende, hvor isstykkerne fra BAR-LINE frysemaskinerne kan være med til at nedkøle fødevarerne, men samtidig også fremhæve udvalget og få de forskellige valgmuligheder til at fremstå lækre og indbydende for kunder over hele Danmark.

Prøv BF80 brudismaskinen

Blandt produkterne i BF-serien finder du BF80 brudismaskinen. Her får du en særdeles effektiv brudismaskine, som kan producere brudis i højeste kvalitet. Brudisen har et højt vandindhold, og kan derfor medvirke til hurtig afkøling af fødevarer og non-food varer, ligesom det er fugtgivende og med til at holde varerne friske. Maskinen har et magasin, der kan indeholde 25 kg is af gangen, mens brudismaskinen kan producere hele 70 kg brudis i døgnet. Dermed får du en god og brugbar brudismaskine af høj kvalitet, som kan bruges til nedkøling af både skaldyr, kød, salatbar, frosne cocktails samt til sundhedsmæssige formål og meget andet.