Skip to main content

AF-serien

Brudis er is i dens mest naturlige form og en flot præsentations-is. det er den mest anvendelige istype, når fødevarer skal præsenteres og garanterer langvarig friskhed og et flot og indbydende look i køledisken.

Brudis til fødevarer og laboratorier

AF-serien inden for brudismaskiner

AF-serien indeholder brudismaskiner, som kan levere brudis af højeste kvalitet til restaurationer over hele Danmark. Samtidig er der et udvalg af forskellige maskiner, som kan udfylde forskellige behov. Dermed er der et produkt til ethvert professionelt køkken. Uanset størrelsen.

Nogle af maskinerne fra AF-serien har to magasiner, mens andre af produkterne kun har et. Dermed er der mulighed for at få ekstra meget kapacitet, men selvom det er luksus, giver det ikke mening at have mere end dine behov kræver. Netop af den grund tilbyder AF-serien et bredt sortiment af brudismaskiner med både lille og stor kapacitet, så du kan få den maskine, du har brug for til din restaurant, café, bar eller lignende.

Effektive brudismaskiner med et karakteristisk design

Fælles for alle brudismaskiner inden for AF-serien er, at der er tale om effektive maskiner af høj kvalitet. Dermed får du som virksomhed et produkt, som er både pålideligt og effektivt i brug, hvilket både økonomisk og miljømæssigt er den mest fordelagtige løsning for dig.

Desuden skiller produkterne fra AF-serien sig ud fra andre brudismaskiner ved det karakteristiske design. Her er der nemlig tænkt over designet hele vejen igennem. Med det enkelte design og den sorte top på hvert enkelt produkt, får du ikke bare en effektiv og brugbar brudismaskine, men samtidig også en stilren og flot en af slagsen, som er lidt mere indbydende.