Skip to main content

SERVICE AF VESTFROST

VESTFROST SERVICE

SCOTSMAN BioMedical leverer og servicerer forskellige former for Vestfrost Solutions-produkter til medicinalvirksomheder. Vores produkter fra Vestfrost Solutions er primært store køle- og fryseskabe, som er ideelle til nedkøling og nedfrysning af biomateriale. Vestfrost har produceret køle- og fryseprodukter i snart et halvt århundred, og du kan derfor være sikker på, at du med produkter fra Vestfrost får god kvalitet og innovative løsninger.

Hos SCOTSMAN BioMedical har vi mere end 25 års erfaring med levering, montering og vedligeholdelse af produkter til medicinalvirksomheder landet over. Vi står derfor klar til at være din samarbejdspartner og yde professionel rådgivning og service af dine Vestfrost-produkter.

VI TILBYDER EFTERSYNSAFTALER

Vi tilbyder eftersynsaftaler til dine Vestfrost-produkter, hvor vi kommer ud og servicerer og kontrollerer således, at du kan være sikker på, at dine køle- og fryseprodukter fra Vestfrost Solutions altid fungerer optimalt. Vi kommer som udgangspunkt ud til dig og din virksomhed én gang om året, men hvis du har behov for, at vi kommer og efterser dine produkter mere end det, kommer vi gerne forbi flere gange om året.

VI TILBYDER SERVICE AF FØLGENDE VESTFROST-PRODUKTER

Vi tilbyder service og eftersyn af hele Vestfrost Biomedical serien, og vi kan blandt andet tilbyde service af følgende serier:
Vores dygtige teknikere, som står for serviceeftersyn af dine produkter, er alle uddannet i tæt samarbejde med vores leverandører, herunder Vestfrost Solutions, således at vi altid kan tilbyde kvalificeret service af de nyeste teknologier. På den måde sørger vi for, at dine produkter altid opnår fuld funktionalitet efter reparationer eller anden form for service.

KONTAKT OS

Har du brug for service af dine Vestfrost-produkter, står vi hos SCOTSMAN BioMedical klar til at hjælpe dig, uanset om der er tale om en eftersynsaftale eller blot enkeltstående servicering eller reparation af et produkt. For at få et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på tlf.: + 45 70 15 33 88 eller sende en mail på biomedical@scotsman.dk.