Loading...
Varmeborde 2019-06-17T09:20:13+00:00
DHMC varmholdningsborde
Hot Line varmeborde

Varmebord til professionelle køkkener

Hos Scotsman finder du varmeborde af mærket PORKKA, som hver fører forskellige fordele med sig. Alle elementer i et professionelt køkken skal udfylde en bestemt rolle og kunne passe ind. Vi forhandler to overordnede typer varmeborde, som på alle parametre sikrer den rigtige løsning med to forskellige udgangspunkter. Vi gør det ukompliceret at vælge rigtigt fra starten, og vi står til rådighed med ekspertviden baseret på mere end 30 års erfaring inden for køle-frysebranchen. Læs mere om de to typer varmeborde nedenunder.

DMCH-varmholdningsborde

DMCH™ står for Digital Moisture and Heat Control, og denne type varmebord sikrer med digital styring et optimalt samspil mellem varme og fugtighed. Det resulterer i, at de tilberedte og serveringsklare fødevarer bevarer både kvalitet, konsistens og smag samtidig med, at de hygiejnemæssige forhold er på plads.

Som det eneste produkt af sin slags er DMCHTM udstyret med et patenteret digitalt klimastyringssystem, som automatisk kontrollerer levnedsmidlernes temperatur og fugtighed. Styringen giver mulighed for valg af optimalt temperatur- og fugtighedsniveau for hver levnedsmiddeltype og giver information om indvendig temperatur, aktuel fugtighed og produkttemperatur. Dette er med til at sikre produkternes optimale kvalitet, og det har spillet en stor rolle i at gøre DMCHTM til den enestående succes, det stadig er.

Hot Line-varmeborde

PORKKAs varmeborde og skabe i serien Hot Line er modulopbyggede, så de kan indrettes kundespecifikt til det aktuelle behov. De anvendte moduler, der alle er tilpasset GN-mål med en modulbredde på 400 mm, kan let kombineres med PORKKAs velkendte program af neutrale og kølede borde. Varmebordene i denne serie er som standard udført i rustfrit stål – AISI 304 – med 150 mm høje justerbare ben. Skabene er som udgangspunkt monteret med to sæt justerbare GN-bæringer per skab. Bordene er konstrueret til et temperaturspektrum på mellem +30°C og +90°C i bain marie og +30°C til +70°C i skabe, skuffer og topplade. Varmebrønd og de opvarmede topplader opvarmes med folievarmelegemer. Skabe og skuffer opvarmes med ventileret varme med separat afbryder og temperaturregulering af henholdsvis øvre og nedre sektion.

All search results