Isterningmaskiner til gourmet-is

Isterningmaskiner udviklet af Scotsman findes i et væld af forskellige modeller, størrelser og prisklasser. Fælles for alle vores isterningemaskiner er, at de alle producerer gourmet-is. Gourmetbetegnelsen inden for netop isterninger refererer til det faktum, at isterningerne er produceret på en særlig måde, som giver et helt andet kvalitetsprodukt, end man får ved blot at nedfryse vand derhjemme.

Isterningmaskiner i AC-serien og MXG-serien fra Scotsman producerer gourmet-is ved at støbe isterningen i mange lag. Denne måde at producere isterninger på giver en karakteristisk form krystalklarhed, som man ikke finder andre steder. Vi hjælper naturligvis gerne med at danne overblik over de forskellige modeller af isterningemaskiner, så du får lige, hvad du søger.

Isterningemaskiner til langsomt smeltende isterninger

Gourmet-is er formet ved at spraye vand op i en horisontal fordamper, hvor isen formes individuelt. Dette skaber hemmeligheden bag den både klare og rene fremtoning. Derved får isterningerne en stor overfalde, hvilket betyder, at de smelter langsomt.

Isterningmaskinerne sørger for at gøre isterningerne enten runde eller sekskantede, som er den mest udbredte form på verdensplan. Disse seks sider giver endnu mere overflade til isterningen. Dermed opnår man den optimale kølende effekt uden at fortynde drinks og forringe kvaliteten. Desuden tilfører disse store, effektfulde og krystalklare isterninger en æstetisk dimension til præsentationen. Gourmet-is gør det nemmere at gøre sig endnu mere umage. Selv noget så simpelt som isterninger kræver godt håndværk, og det er netop hvad vores isterningmaskiner er udviklet til at kunne udføre.

Læs mere om AC-serien

Læs mere om NU-serien

Læs mere om BAR-LINE-serien

Læs mere om MFN-serien

Læs mere om NW-serien

Læs mere om MAR-serien

 

Go to Top