Future blæstkøle- og fryseskabe

Under anvendelse af den nyeste køleteknologi har PORKKA designet og konstrueret en serie af yderst konkurrencedygtige og driftsikre blæstskabe, der imødekommer de strengeste krav til miljø og hygiejne. PORKKAs blæstskabe leveres standard med rustfrit stål udvendigt og indvendigt, afrundede hjørner, digital styring med digital temperaturvisning, indbygget alarm og indbygget lås. PORKKAs blæstskabe kan alle leveres forberedt for tilslutning til centralt køleanlæg. De fleste skabe er designet til brug i omgivelsestemperaturer på op til +43 grader celcius.
PORKKA FUTURE roll-ln blæstskabe leveres i elementer forberedt for montage på installationsstedet. Rummene er udført i rustfrit stål udvendigt og indvendigt og uden gulv i kølemodellerne. Rummene leveres standard med kernetemperaturspyd (2 stk. i model 48-200) og elektronisk styring. Dørene er monteret med karmvarme, fejeliste og jumbogreb.
De anførte priser for alle roll-ln modeller er eksklusive montage samt køle- og fryseaggregater, der forudsættes monteret som eksterne splitanlæg. Roll-ln modellerne er forberedt for GN 111-vogne, der ikke er inkluderet i de anførte priser.