Standardrum – modular 2019-02-02T12:56:23+00:00


Se produktblade

Økologisk og bæredygtigt

Lav et bæredygtigt valg og vælg et standardrum med R290 kølemiddel. Ved at vælge en køleenhed med naturligt kulbrinte, sparer du energiomkostninger og er også miljøvenlig. Test har vist, at elforbruget er faldet med 33%. Dette giver brugere af Porkka modulære køle- og fryserum store besparelser i driftsomkostninger i hele udstyrets livscyklus. R290 kølemiddel har et meget lavt klima (GWP 3).

Centralt kølesystem (CC)

Standardværelser kan udstyres med en forbindelse til centralt kølesystem. I dette tilfælde er de nødvendige tilslutninger til køleaggregatets el- og rørsystem allerede installeret på fabrikken. Med CC-klar model overføres varme, der er genereret væk fra køkkenet. Det er også meget stille i drift. Sammenlignet med traditionelle centralkølesystemer giver disse rumløsninger energibesparelser, mindre rumdesignløsninger fra en højde på 2.100 mm. Hygiejne er forbedret af, at der ikke er behov for at installere dræning i rummet, og belysningsarmaturer og andet udstyr er installeret på en sådan måde, at det letter rengøringen.

Pålidelig og sikker

Porkas temperaturskærm leveres med en indbygget høj / lav temperatur alarm, der både er akustisk og optisk. Det kan også sluttes til bygningens ledelsessystem ved hjælp af en volt-fri forbindelse. Leje ITOP temperatur kontrol system tilslutning til Huurre ITOP temperaturreguleringssystem muliggør fjernovervågning af temperaturer i overensstemmelse med OIVAs krav, selv når de ikke fungerer. ITOP forudsiger mulige fejlforhold, sender nødvendige rapporter og sender alarmer om nødvendigt. Du kan tilslutte systemet til dit eksisterende udstyr, uanset producent.

Dør muligheder

Dørene leveres med holdbare hængsler. Hver dør har et låsbart dørhåndtag med en intern sikkerhed, der omgår låsen. Dette fjerner behovet og omkostningerne ved en alarm. Dørene fås med venstre- eller højrehængte hængsler (angives på bestillingstidspunktet) og er forudmonteret på panelfabrikken. Standard dørbredden er 700 mm. De mindst leverede standardværelser har en 550 mm bred dør, og der er alternativer til 900 eller 1.000 mm døre til større værelser. Frysedøre har et varmeelement, der forhindrer dørforseglingen fra at fryse. Rumgrænser og kanter er lavet af solid rustfrit stål. For at lette brugen af ​​vogne kan kølerum leveres uden gulv. I dette tilfælde er værelset rejst på en isoleret bund, og døren er udstyret med en trækstang. Mellemrum og lavtemperaturrum skal altid leveres med et gulv. I begge tilfælde er dørene monteret med en trækstang.

Gulv

Standardværelset leveres med forskellige gulvmuligheder. Kølerum kan leveres uden gulv. I dette tilfælde monteres vægpanelene oven på en isoleret overflade, og døren er forsynet med en glidestrimmel. Værelser med mellemtemperatur og fryserum leveres altid med et isoleret gulv. En valgfri rampe kan opnås til transportadgang, eller gulvet kan foldes ind. Fryserum leveres altid med gulvvarme for at forhindre frysning eller fugtskade i fryserummet. Isolerede gulve er belagt med skridsikker glasfiber. Standard gulvbelastningskapacitet er op til 40 kN / m2 eller 1,0 kN / 40 mm hjul. Valgmulighederne omfatter et forstærket gulv med en rustfrit ståloverflade.

Reoler

Porkka´s modulopbyggede kølerumshylder er meget praktiske og nemme at rengøre. Levering med standardmuffen omfatter opvaskemaskine-sikre polycarbonatforinger (fødevaresikker) i fire (4) niveauer og underlagsmaterialer. Hylderne leveres til enten 2 eller 3 vægge afhængigt af den valgte model. HACCP (fareanalyse og kritiske kontrolpunkter) Alsidig indbygget

HACCP

Fareanalyse og kritiske kontrolpunkter med en XDL-01-overvågningsenhed, der muliggør kontinuerlig temperaturovervågning, der kan hentes via en USB-hukommelsesenhed (i overensstemmelse med den europæiske fødevarelov implementeret af mange regeringer).

Reoler

Porkka´s modulopbyggede kølerumshylder er meget praktiske og nemme at rengøre. Levering med standardmuffen omfatter opvaskemaskine-sikre polycarbonatforinger (fødevaresikker) i fire (4) niveauer og underlagsmaterialer. Hylderne leveres til enten 2 eller 3 vægge afhængigt af den valgte model. HACCP (fareanalyse og kritiske kontrolpunkter) Alsidig indbygget HACCP (fareanalyse og kritiske kontrolpunkter) med en XDL-01-overvågningsenhed, der muliggør kontinuerlig temperaturovervågning, der kan hentes via en USB-hukommelsesenhed (i overensstemmelse med den europæiske fødevarelov implementeret af mange regeringer).

Støvfilter

Luftindtaget til kondensatoren er placeret på køleenhedens nederste del. Dette sikrer, at den koldeste luft altid bruges til at reducere driftsomkostningerne og forlænge enhedens levetid. Støvfilteret bag luftudluftningen er let at rengøre eller udskifte. Regulatoren indeholder oplysninger om, hvornår filteret kræver rengøring eller udskiftning. Væskekølet modulrum (WHE) til standardværelser kan udstyres med væskekølere, og emissionsvarmen kan genbruges i ejendomssystemet. Det flydende kølesystem er miljøvenligt og stille. 

All search results