Loading...
Reolsystemer og reolvogne 2019-06-17T09:16:47+00:00

Reolsystemer og reolvogne til professionelt brug

Scotsman forhandler reolsystemer og reolvogne af mærket ALMINOR. Med disse reolsystemer kan du udnytte pladsen i køle- /fryserummet optimalt. Da de er udviklet i enten rustfrit stål eller overfladebehandlet, eloxeret aluminium, får du også et produkt, med lang holdbarhed. Reolsystemerne og reolvognene i denne serie er modstandsdygtige overfor kemiske, termiske og mekaniske påvirkninger, som daglig anvendelse af produkterne naturligt fører med sig.

ALMINORs reolsystemer lever op til de strengeste krav om hygiejne, så både udnyttelse af pladsen, materialerne, hygiejnen og prisen er i orden. Hos Scotsman har vi mere end 30 års erfaring inden for køle- og frysebranchen. Vi står klar til at rådgive, og vi står inde for sikkerheden og kvaliteten, som forbrugere af ALMINORs reolsystemer og reolvogne får.

Det tekniske: Reolsystemer og reolvogne i tal

Eloxeringslaget på det overfladebehandlede aluminium er på 15 micron. Alle rustfri produkter er fremstillet af krom-nikkelstål 18-98/AISI 304. Det er muligt at få reolløsningerne tilpasset de specifikke mål til netop jeres køle- eller fryserum. Hyldelængderne ligger fra 800 mm til 1500 mm, dybdemål fra 300 mm til 600 mm og med spring på 100 mm.

Reolsystemet kan derfor med garanti tilpasses ethvert behov, hvilket Scotsman er eksperter i. Vi skræddersyer komplette løsninger til alle vores kunder, og med os som samarbejdspartner til dine køle-fryseløsninger får du altid kompetent service og kvalitetsprodukter med i handlen. Det gælder hele paletten inklusive vores udvalg af reolsystemer og reolvogne.

ALMINOR leveres også i marineudførelse, og til reolsystemet tilhører et bredt sortiment af tilbehør.

ProduktbladReoler i aluminium

Vi bruger eloxeret og lakeret aluminium, som er specielt designet til at modstå de kemiske, termiske og mekaniske belastninger, som produkterne kan få, når de anvendes.ProduktbladReoler i rustfri stål

Alle rustfrit stål produkter er lavet af krom / nikkel stål SS 2333 / AISI 304. Det bedste valg, hvor kravet om hygiejne er særlig vigtigt.Produktblad
Reoler i plast

Hyldeplader i støbt polypropylen kan let fjernes fra stativet og vaskes i opvaskemaskine. Resten af ​​racket består af anodiseret aluminium.


Vogne

Alle vogne har mindst 4 drejelige hjul med en diameter på 125 mm. To af hjulene er med lås / bremse. Vognene leveres med 4 faste beslag op og ned for at få en stabil konstruktion. Samme hylder som er brugt i hyldesystemerne til vogne.

All search results