Loading...
Præsentation og servering 2019-06-17T09:24:56+00:00
Display Line serveringsmontrer
Display Line, CUBE serveringsmontrer

Kølemontrer til professionel servering og præsentation

Ligeså vel som tilberedning af maden sker under de helt rigtige forhold, er det også væsentligt at have styr på udstyret til servering og præsentation. Kølemontrer fra Scotsman skaber de rette rammer for professionel præsentation, der ligger i naturlig forlængelse af hele processen. Denne strækker sig fra udvælgelse af de rigtige ingredienser til servering af den færdigtilberedte mad.

Serverings- og kølemontrer fra mærket PORKKA er udviklet med fokus på funktionalitet og hygiejnemæssig sikkerhed, og der er tænkt på det hele. Kølemontrerne er opbygget efter samme smarte modulprincip som kølebordsserien Cold-Line, som du også finder hos Scotsman. Det vil sige, at vi har sammensat en standardmodel, som kan tilpasses de kundespecifikke ønsker og behov, der måtte være.

Standardmodel af kølemontrer

Standardmodellen af kølemontren leveres enten med to eller tre hylder i toppen. På modellen med tre hylder er øverste hylde uden køleevne. Kølemontrerne er udstyret med kølet flaskebrønd og kølede skabe med trådhylder, og hylder og skabe er alle tilpasset GN 111. Kølemontrerne leveres som standard forberedt for selvbetjening med klaplåger foran overhylderne og flaskebrønden. Mod tillæg kan montrerne tillige leveres som betjeningsmodel med helt lukket front til kundesiden eller i øvrigt efter specifikke kundebehov. Toppen er udført i buet, gennemsigtig polycarbonat med to glasskydelåger på betjeningssiden.

Kølemontrerne leveres med ventileret køl i toppen, som kan reguleres uafhængigt af øvrige temperaturer i brønd og skabe. For at forbedre præsentation af fødevarerne yderligere, er der ved hvert hyldelag og over brønden monteret LED-lys. Højden i flaskebrønden kan justeres til forskellige niveauer. Serverings- og kølemontrer er som standard udført i rustfrit stål med 150 mm justerbare ben og indbygget udtageligt køleaggregat (R404A eller R290). Køleaggregatet både suger og kaster køleluften ud på betjeningssiden, hvilket gør montrerne velegnede til indbygning. De leveres med vaskbart smudsfilter, elektronisk styring med digital udlæsning og indbygget alarm.

All search results