Loading...
Om SCOTSMAN 2019-08-05T10:04:57+00:00

Om SCOTSMAN A/S – Salg og service af køle- og fryseudstyr

30 år med salg og service af køleudstyr og fryseudstyr

SCOTSMAN har i mere end 30 år forhandlet og etableret alle former for køl, frys, ismaskiner, barmoduler, varmeborde og meget mere til blandt andre medicinalindustrien, sundhedsvæsenet, storkøkkener, hoteller og restaurationer.

Vi har et meget bredt katalog af kvalitetsprodukter. Desuden yder vi fornuftige garantier og omhyggelige service til alle kunder.

Vi har stor erfaring med at designe og levere kundespecifikke løsninger, men vi leverer og servicerer naturligvis også standard produkter.

Vores virksomhed er beliggende i Hvidovre og beskæftiger i dag omkring 20 dedikerede medarbejdere, som er fordelt på service & teknik, salg og administration.

Landsdækkende service
SCOTSMAN har et tæt samarbejde med en række forhandlere i hele Danmark. Der findes SCOTSMAN Servicecentre i hele landet, som både leverer nye installationer, ombygninger, service og eftersyn.

Vi kan også levere med kort varsel, og vores døgnvagtservice sikrer dig, at vores teknikere altid er tilgængelige.

Dansk køl, frys, is siden 1972
SCOTSMAN er et autoriseret, ISO-9001 certificeret og danskejet selskab.

Siden 1972 har vi leveret køleudstyr til kunder i Danmark, og i dag har vi et stort og varieret udvalg af blandt andet køle- og fryseskabe, kølerum, isterningmaskiner, køleborde, varmeborde og barmoduler.

Vi har et tæt og mangeårigt samarbejde med adskillige internationale producenter. SCOTSMAN, som vi har taget navn efter, er verdens største producent af ismaskiner, men vi er også leveringsdygtige i mange andre produkter, der relaterer sig til køl og frys.

Siden 1991 har vi markedsført et omfattende program af kvalitetsprodukter inden for køl og frys fra Porkka. I dag er den finske producent markedets førende indenfor energibesparende og miljørigtige køleskabe og fryseskabe.

Desuden indeholder vores sortiment eksempelvis Unis køleprodukter fra Tjekkiet, Cofrimell saftdispensere og Elmeco slush-ice maskiner fra Italien samt Alminor reoler fra Norge.

 

Samarbejdspartnere
http://www.barline.it/index_GB.html http://www.scotsman-ice.it/
http://alminor.com/https://porkka.com/

Fødevarestyrelsens kontrolrapporter

SCOTSMAN Køleteknik A/S
CVR 16173207

Kontrolrapport 26.01.2017

 

 

All search results