Home/Ismaskiner/Brudismaskiner
Brudismaskiner 2018-03-06T13:08:17+00:00

Brudismaskiner

Nugget isterninger er faktisk komprimeret brudis. Isen er mere tør end andre former for is og den smelter derfor langsommere og bevarer derved den oprindelige smag længere i drikkevarer, der skal nedkøles. Nugget-isen er særligt velegnet til børn, ældre og hospitals- eller plejehjemspatienter, hvor store isterninger kan være et problem.

Brudis til fødevareindustrien, restauranter, hospitaler, fiskeri og mange andre brancher

SCOTSMAN’s nugget isdispenser er på forkant med fødevaresikkerheden. Berøringsfrit dispensersystem begrænser risikoen for forurening af isen som følge af fejlagtig håndtering.  Dette forhold sammen med maskinens lukkede produktionssystem og de begrænsede pladskrav, gør maskinen, der leveres med vandudskænkning, velegnet til placering netop der, hvor behovet er: Selvbetjeningsbuffeter, hotelgange, hospitalsgange, kontorer og mange andre steder.

Brudis er is i dens mest naturlige form. Produceret ved en temperatur lige under 0°C, med en overflade og konsistens, der letter distribution og fordeling af isen. SCOTSMAN brudis fås i to typer med forskelligt fugtighedsindhold, hvor SUPERBRUDIS er den mest tørre is med de største sammenpressede isstykker.

SCOTSMAN brudis finder bred anvendelse fra salatbarer til fiskeriet, fra restauranter til laboratorier og hospitaler.

Brudis er den bedst anvendelige istype, når fødevarer skal præsenteres og hvor langvarig friskhed, kølig og fugtbevarende fremtoning skal garanteres. Brudismaskinernes produktionssystem kontrolleres løbende af maskinens elektroniske styring. Den lodretstående fordamper, der er udført i rustfrit stål, sikrer den optimale fordeling af kølingen. Det særlige komprimeringssystem i toppen af fordamperen reducerer isens fugtighed og sikrer en “tør” brudis. Den gennemprøvede teknologi er den bedste garanti for en konstant iskvalitet og langvarig, pålidelig drift.

Med det bredeste sortiment på markedet af kompakte eller modulare brudismaskiner med eller uden indbygget magasin er SCOTSMAN leverandør af brudismaskiner til ethvert tænkeligt behov.