Loading...
Blæstkøle- og fryseskabe 2020-08-21T10:58:22+00:00

BLÆSTKØL OG FRYS

LYNHURTIG NEDKØLING
– EFFEKTIVT OG SIKKERT

Ekstra effektivt: Blæstkøleskab og blæstfryseskab

Alternativt til de traditionelle køle- og fryseskabe tilbyder vi en serie af yderst konkurrencedygtige og driftssikre blæstkøleskabe og blæstfryseskabe, der lever op til de strengeste krav til miljø og hygiejne.

Et blæstkøleskab eller blæstfryseskab er især velegnet, når du har brug for ekstra effektiv nedkøling eller nedfrysning af eksempelvis varme madvarer. Gældende for samtlige modeller af både blæstkøle- /fryseskabe er, at de er udviklede med et intuitivt digitalt styringssystem. Det garanterer brugervenlighed oven i den effektive ydeevne.

Har du spørgsmål?

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30
Telefon: +45 70 15 33 88

Porkka BC 960 SH Blast chiller room for trolley operation
Model

60 kg/90 min.
Blast Chilling capacity*

2100x1050x1050
Mål HxBxD mm

Læs mere her

Porkka BC 960 SH Blast chiller room for trolley operation
Model

60 kg/90 min.
Blast Chilling capacity*

2100x1050x1050
Mål HxBxD mm

Læs mere her

Porkka BC 990 SH Blast chiller room for trolley operation
Model

90 kg/90 min.
Blast Chilling capacity*

2100x1050x1050
Mål HxBxD mm

Læs mere her

Porkka BC/BF 990 SH Blast chiller room for trolley operation
Model

90 kg/90 min.
Blast Chilling capacity*

2100x1500x1200
Mål HxBxD mm

Læs mere her

Blæstkøleskab og blæstfryseskab afkøler varer på rekordtid

Et blæstkøleskab eller blæstfryseskab er især velegnet, når du har brug for ekstra effektiv nedkøling eller nedfrysning af fx varme madvarer. Serien af blæstskabe er udviklet til at passe til ethvert professionelt køkken – stort som småt.

Vi forhandler en bred vifte af modeller, som kan nedkøle eller nedfryse diverse fødevarer hurtigt, og som samtidig er designet til brug i omgivelsestemperaturer på helt op til +43°C. Nedkøling eller nedfrysning af varer tager ingen tid, idet blæstkøleskabet kan nedkøle 25 kg varer på +70°C til +3°C på højst fem minutter. Et blæstkøleskab kan på samme effektive vis dybfryse en mængde på 25 kg på +70°C på højst 2,5 timer.

Brugervenlighed, funktionalitet og effektivitet kendetegner alle blæstskabe fra Scotsman, og det er vigtige faktorer, når det gælder hygiejnebevidst tilberedning og opbevaring af fødevarer. Vi hjælper med at finde det rigtige blæstskab i den rigtige størrelse til dine behov.

3 fordele ved blæstkøl

  • Bedre økonomi – hurtig nedkøling giver mindre svind, og samtidig får du mulighed for at købe stort ind af sæsonbetonede råvarer, når prisen er god.
  • Højere kvalitet –hurtig nedkøling bevarer smag, konsistens og næringsstoffer, og samtidig reduceres bakterieformeringen, så produkterne holder op til 3 gange længere tid.
  • Fleksibelt arbejdsflow – blæstkøling giver dig mulighed for at planlægge og tilberede måltider i store mængder og i god tid. Det giver fleksibilitet i flowet og på menukortet.
Future blæstkøle- og fryseskabe
Sincold Activa
Sincold Evox

Brugervenlig teknologi

Det digitale display på Porkkas blæstkøleskabe er nemt at betjene, og du kan indstille køling eller frysning ved at vælge kølingstid eller ved måling af kernetemperatur med en temperatursonde.

Med en temperatursonde opnår du automatisk den ønskede temperatur uden at skulle forprogrammere. Når den ønskede temperatur er nået, skifter blæstskabet til opbevaringstemperatur. Dermed kan du bevare aroma og smag i maden. Når du køber et blæstkøleskab eller blæstfryseskab, følger der en temperatursonde med.

Du kan vælge at gemme afkølingsprocessen som et program, fx hvis du ofte køler de samme produkter ned. Programmet er efterfølgende nemt at sætte i gang og skifter så automatisk til opbevaring efter endt afkøling.

Når nedkølingen er færdig, går blæstkøleren over til opbevaringstilstand, indtil du er klar til at flytte de nedkølede produkter.

Sådan virker blæstkøl og blæstfrys

Køling
Et blæstkøleskab sænker temperaturen indefra i produktet. Ved at sænke temperaturen fra +70°C grader til +3°C grader inden for 90 minutter, reduceres bakterieformeringen så kraftigt, at madens holdbarhed stiger fra 2 dage til 6 dage. Dermed er fødevaresikkerheden i top. Det betyder længere hyldetid for dig og dermed bedre økonomi.
Frysning
Når madvarer blæstfryses, sker fryseprocessen så hurtigt, at der i stedet for makrokrystaller dannes mikrokrystaller, hvilket medfører langt færre skader på cellemembraner og dermed er med til at bevare smags- og næringsstofferne i maden.

All search results