Laboratoriekølefryseskab – en sikker og præcis kombineret løsning

Blandt vores udvalg af laboratoriekølefryseskabe til medicobranchen finder du udelukkende modeller, som er en række af kombinationsløsninger på flere niveauer. Et laboratoriekølefryseskab består per definition af en del til nedfrysning og en del til nedkøling af de pågældende elementer. Hos Scotsman forhandler vi laboratoriekølefryseskabe, som også garanterer brugeren en høj grad af nøjagtighed og sikkerhed – hver dag.

Dette gør sig gældende på flere måder. F.eks. er temperaturnøjagtighed ikke til at gå på kompromis med, når det kommer til sikker opbevaring af biomateriale. På flere af modellerne ligger denne temperaturnøjagtighed helt nede på 0,1 C°. Laboratoriekøle-/fryseskabene i vores udvalg er udviklet til at være brugervenlige og opdateret inden for den seneste teknologi på området. Sikkerheden kommer også i spil andre steder. Skabene har alarmsystem ved fejl i sensorerne, store skærme, og så understøtter de flere sprog.

Laboratoriekølefryseskabe uden ulemper

Med laboratoriekøle-/fryseskabene fra Scotsman behøver intet at stå i vejen for sikker og fornuftig opbevaring af biomateriale. Men opbevaring af biomateriale behøver omvendt heller ikke komme i vejen for f.eks. det klimamæssige ansvar. Hos os finder du flere modeller af laboratoriekølefryseskabe med energivenligt og miljøbesparende isoleringsmateriale.

I designet og udviklingen af disse laboratoriekøle-/fryseskabe har der været fokus på både brugeren og biomaterialet. Kvaliteten og brugervenligheden for selve skabet er sikret uanset den model, du vælger. Du undgår at gå på kompromis med køle-fryse-løsningen til opbevaring af biomateriale, fordi vi udelukkende har udvalgt det bedste, markedet har at byde på. Der er ingen ulemper, men mange fordele. Inden for medicobranchen går kvalitet og sikkerhed hånd i hånd, og laboratoriekøle-/fryseskabe fra Scotsman er ingen undtagelse.