Ismaskine fra Scotsman – brudismaskiner til medico

Ismaskiner til medico udviklet af Scotsman findes i et væld af forskellige modeller og størrelser. Fælles for vores ismaskiner til medico er, at de alle producerer brudis. Brudis er en bestemt type is, som er særdeles velegnet til brug inden for medicobranchen. Det er en form for is, som er mere fleksibel at opbevare prøver i.
Det betyder, at et behov for at transportere prøver af biomateriale, som ikke må køles ned undervejs, kan imødekommes ved investering af en brudismaskine til medico. Brudismaskinen har også flere specifikke funktioner og fordele. Den er specielt udviklet med en bagvedliggende teknologi, som sikrer renlighed og hygiejne, en langvarig levetid og en indbygget beskyttelsesmekanisme. Denne beskytter mod mikrober og lugt, som potentielt kan overføres til selve brudisen.

Ismaskine til medico spilder hverken penge, vand eller energi

Med elektronisk kontrol i brudismaskinen er du sikret en maskine, der tænker selv. Du undgår selv at skulle holde øje med de svingende temperaturer i lokalet og af selve vandet, for ismaskinen til medico er designet til selv at holde sin temperatur. Du har adgang foran til luftfortætningsfilteret, så du let kan komme til rengøre det. På længere sigt vil det resultere i besparelser i form af både tid og penge.
Ismaskinen til medico har et system, som vi kalder ind-ud-koncept. For dig betyder det, at du stort set undgår vandspild såvel som energi. Denne brudismaskine til medico har således mange fordele og ingen ulemper.