Inkubatorer fra Scotsman – de bedste på markedet

Hos Scotsman forhandler vi inkubatorer af mærket Thermo ScientificTM. De er de bedste inkubatorer til at sikre de rigtige processer for sterilisering af mikrober og vækstforhold for celler. Disse inkubatorer er udviklet med den nyeste teknologi som grundlæggende byggeklods, så du kan være opdateret på markedets bedste løsninger.

Thermo ScientificTM har dét liggende i navnet, at det er professionelt udstyr til medico-pharmabranchen. Dermed er du også garanteret, at det er med efterprøvet og påvist ydeevne, når deres 8000 direct-heat CO2-inkubatorserie kan siges at have et sterilisationssystem, som destruerer alle former for mikrober inde i selve kammeret.

Inkubatorer med fleksibilitet og nøjagtighed i fokus

Inkubatorer kræver præcis og nøjagtig temperaturstyring og stabilitet på alle parametre. Visse aspekter af mikrobiologi og celledyrkning kan man ganske simpelt ikke gå på kompromis med. De mindste afvigelser kan forstyrre processerne inde i selve inkubatorerne. Derfor er det vigtigt for os at vide, at vi kun forhandler det bedste.

Blandt vores udvalg af Thermo ScientificTM-inkubatorer tilgængelige her på siden finder du med garanti den inkubator, du mangler. Deres funktioner varierer naturligvis, men med hver og én følger ydeevne, kvalitet og en mere miljøvenlig løsning.