Laboratoriefryser, ultrafryser og cryofryser – fryseløsninger medicoindustrien

Biomateriale kræver sikre opbevaringsforhold. De forskellige typer biomateriale kræver også individuel og specifik temperaturtilpasning, som er medvirkende til at skabe de helt rigtige rammer for opbevaringen. Laboratoriefrysere, ultrafrysere og cryofrysere fra vores sortiment sikrer denne ramme for enhver type biomateriale. Det gælder både med hensyn til temperaturen og i forhold til selve fryserskabet, som for alle modellers vedkommende, er udviklet med fokus på funktionalitet og pålidelighed.
Mangler du en cryofryser eller ultrafryser, kan du i vores udvalg finde flere forskellige modeller både på tværs af kapacitet og laveste temperaturindstilling. Det samme gælder vores udvalg af laboratoriefrysere. Disse findes i en bred vifte af både størrelser, muligheder for temperaturindstillinger og ikke mindst modeller. Laboratoriefrysere fås som enten kummefryser eller skabsfryser, hvor der inden for hver kategori er stor mulighed for kombinationer af størrelse og temperatur.

Laboratoriefryser, ultrafryser og cryofryser der opfylder alle krav

Fælles for alle vores laboratoriefrysere, ultrafrysere og cryofrysere er, at, de lever op til enhver standard og ethvert krav, der er sat for frysere til medicobranchen. På tværs af frysermodellerne er der blandt mange andre ting også garanti for miljøvenlighed og brugervenlighed, og så er de nemme at rengøre. Dermed er du på bedste og nemmeste vis sikret den højeste grad af hygiejnisk og sikker opbevaring, og det gælder for en laboratoriefryser, ultrafryser eller cryofryser fra Scotsman, i hele produktets levetid.