Blodbankkøleskabe fra Scotsman – de rigtige rammer til opbevaring

De helt rigtige forhold til opbevaring af blodprøver eller lignende får du ved at investere i et blodbankkøleskab fra Scotsman. Vi har et udvalg af blodbankkøleskabe, som strækker sig på tværs af mange forskellige størrelser. Flere af modellerne viser en temperaturnøjagtighed helt ned til 0,1 C°. Blodbankkøleskabene er alle designet og udviklet til professionelt brug, hvor kun det bedste og sikreste er godt nok.

Alle blodbankkøleskabene er udviklet med øje for detaljen, sådan så der ikke er spildt én eneste mulighed for forbedring af hverken brugervenlighed eller funktionsevne. De har store skærme, som er nemme at aflæse, alarm ved fejl i sensorerne og de kan indstilles til flere forskellige sprog. Men vigtigst af alt er, at de er specielt designet til blodbanker, hospitaler, sundhedsklinikker, universiteter, laboratorier og apoteker. Som prikken over i’et er de også miljøvenlige.

Med et blodbankkøleskab fra Scotsman undgår du at gå på kompromis med opbevaringsløsningen til alt, hvad der hedder medico.