SERVICE TIL MEDICO

Vi håndterer service af alle fabrikater på markedet og i vores eget dedikerede produktprogram tilbyder vi produkter der er nøje udvalgt fra markedets ledende aktører og vores kompetente og løsningsorienterede køleteknikere bliver uddannet i tæt samarbejde med vores leverandører.
Vores køleteknikere bliver ligeledes løbende uddannet og holdt ajour, for at sikre den nødvendige uddannelse i takt med udvikling af teknologier, lovgivninger, markedets efterspørgsler og de skærpede krav til sin servicepartner. På alle typer af reparationer vil vi kunne tilbyde originale reservedele, så vi opnår fuld funktionalitet ved den videre drift.
Vi tilbyder bl.a. service af PORKKA, SCOTSMAN, Thermo og Vestfrost.

DØGNFORSIKRING OG SERVICEEFTERSYN

Serviceeftersyn på +5°C / -20°C / -45°C / -60°C / -80°C / -150°C Opnå maksimal pålidelighed, forlæng levetiden og optimer energiforbrug ved løbende forebyggende vedligehold af deres kritiske udstyr. Grundig og korrekt udført service til de korrekte intervaller, med efterfølgende dokumentation.

Tegn døgnforsikring af din fryser fra -20°C og ned til -150°C – så er du og dit kritiske biomateriale sikret 24/7 året rundt ved nedbrud.

Back-up fryseren ankommer i nedkølet tilstand og har derved en betragtelig minimering af kuldetab undervejs. Fryseren leveres af vores dedikerede personer direkte fra vort lager – klar for tilslutning til 230V samt ekstern alarmovervågning.

Back-up fryseren typeafstemmes ved bestilling omkring valg af skabsfryser eller kummefryser samt den nødvendig volume.

Vi tilbyder dokumenteret mapping og validering af akkrediteret organ samt tilbyde support for IQ/OQ/PQ.

KØLE- OG FRYSERUMSLØSNINGER

SCOTSMAN BioMedical har i mange år leveret og serviceret køle- og fryserumsløsninger. Vi håndterer komplette montageopgaver fra A-Z og supporterer efterfølgende lovpligtigt servicekoncept efter gældende lovgivning.

Ved installation i renrumsmiljø eller ved minimering af støjniveau og varmeafgivelse i laboratoriet, projekterer og monterer vi alle tilgængelige typer af køle- og fryseenheder på nye eller eksisterende eksterne kompressoranlæg og på alle typer af kølemiddel. Ved behov for komfortkøling bistår vi ligeledes med komplette løsninger.

ISPRODUKTION

SCOTSMAN BioMedical er førende leverandør af ismaskiner og tilbyder vandbehandlingsløsninger til de danske laboratorier. Vi tilbyder ligeledes serviceaftaler af alle typer ismaskiner og løbende vedligehold af filterskift. Laboratoriernes brud- og skælismaskiners pålidelighed, levetid og driftsomkostninger forlænges betragteligt ved løbende vedligehold af maskinernes krævende isproduktion. Ved nedbrud er vi i stand til omgående at kunne stille is til rådighed for den videre produktion i det enkelte laboratorium.

Har I brug for en løsning er der mange muligheder hos SCOTSMAN BioMedical og I er altid velkommen til at tage direkte kontakt for yderligere informationer omkring vores program.