Varmeborde

Varmebuffet varme- og serveringsborde til erhverv

Et godt varmebord kan holde dine varme retter friske i timevis, og Scotsman har allerede mange kunder, der har lettet og effektiviseret deres produktion med vores varmeborde.

Saftige og friske varme retter i timevis

Nogle af varmebordene er udstyret med et patenteret digitalt klimastyringssystem, som automatisk kontrollerer retternes temperatur og fugtighed. Styringen giver mulighed for valg af optimal temperatur- og fugtighedsniveau for hver enkelt lune ret og giver information om indvendig temperatur. Porkkas DHMC varmeborde er en enestående produktserie, der er produceret med imponerende nytænkning indenfor opbevaring og servering af varme, tilberedte retter.

DHMC betyder ”Digital Heat and Moisture Control” og sikrer med digital styring et optimalt samspil mellem varme og fugtighed. Dermed bevarer de tilberedte og serveringsklare lune retter deres kvalitet, konsistens og smag.

Kundespecifikt design

Alle varme- og serveringsmoduler har en bredde på 400 mm og kan let kombineres med Porkkas velkendte program af neutrale og kølede borde. Varmebordene kan designes, så de indeholder præcis de moduler, som du har behov for.

Som standard er bordene udført i rustfrit stål med 150 mm høje justerbare ben. Skabene er desuden monteret med to sæt justerbare GN-bæringer pr. skab. Bordene er konstrueret til et temperaturområde på mellem +30° og +90°C i Bain Marie og +30° til +70°C i skabe, skuffer og topplade. Varmebrønd og opvarmede topplader opvarmes med folievarmelegemer. Skabe og skuffer opvarmes med ventileret varme med separat afbryder og temperaturregulering.

Se også: Køleborde

Udfyld kontaktformularen, hvis du vil vide mere om varme- og serveringsborde:

+45 70 15 33 88