Home/Ismaskiner/Isdispenser
Isdispenser 2017-09-15T08:43:04+00:00

Isdispenser

Gourmet isterninger er formet ved at spraye vand op i en horisontal fordamper, hvor isterningerne formes individuelt. Dette er hemmeligheden bag terningernes klare og rene fremtoning. Nedenstående modeller er herudover monteret med automatisk vandgennemskyl, der betyder, at mineralske partikler, der naturligt ophobes i maskinens vandreservoir, automatisk skylles ud, når maskinen tager friskt vand ind efter hver produktionscyklus. Isterningerne er faktisk renere end det vand, der anvendes, og det indbyggede vandgennemskyl letter den daglige rengøring.

Berøringsfrit dispensersystem begrænser risikoen for forurening af isen som følge af fejlagtig håndtering. Dette forhold, sammen med maskinernes lukkede produktionssystem og de begrænsede pladskrav, gør maskinerne velegnede til placering netop der, hvor behovet er: Selvbetjeningsbuffeter, hotelgange, hospitalsgange og kontorer mv. SCOTSMAN yder 2 års garanti på denne serie af isterningsmaskiner.

Nugget isdispensere

Nugget isterninger er faktisk komprimeret brudis. Isen er mere tør end andre former for is og den smelter derfor langsommere og bevarer derved den oprindelige smag længere i drikkevarer, der skal nedkøles. Nugget-isen er særligt velegnet til børn, ældre og hospitals- eller plejehjemspatienter, hvor store isterninger kan være et problem.

SCOTSMAN’s nugget isdispenser er på forkant med fødevaresikkerheden. Berøringsfrit dispensersystem begrænser risikoen for forurening af isen som følge af fejlagtig håndtering.  Dette forhold sammen med maskinens lukkede produktionssystem og de begrænsede pladskrav, gør maskinen, der leveres med vandudskænkning, velegnet til placering netop der, hvor behovet er: Selvbetjeningsbuffeter, hotelgange, hospitalsgange, kontorer og mange andre steder.