Inventus-køleskabet giver Il Buco besparelser og grøn samvittighed

Il Buco er én af de restauranter i København, der forsøger at tage mere hensyn til miljøet. Den italienske restaurant benytter udelukkende økologiske varer og forsøger altid at vægte dyrevelfærd højt. For Il Buco var Inventus det oplagte valg, da de skulle investere i nye køleskabe:

”Vi prøver at være så grønne og bæredygtige som muligt, så for os var det lave energiforbrug udslagsgivende for valget af Inventus. Det betyder meget for os, at vi har miljørigtigt udstyr i køkkenet,” fortæller Christer Bredgaard, der er indehaver af Il Buco på Islands Brygge.

Et professionelt køkken er først og fremmest en arbejdsplads, og det energibesparende køle- og fryseskab må ikke gå på kompromis med funktionaliteten, hvis det skal gøre sig forhåbninger om anerkendende nik fra køkkenpersonalet. Ifølge Il Buco er der dog ingen tegn på, at miljøhensynet står i vejen for kvaliteten.

”Inventus kører upåklageligt. Det kan klart anbefales på grund af driftsikkerheden og det lave energiforbrug. Jeg forventer selvfølgelig en besparelse på elregningen, men jeg ved endnu ikke, hvor stor den bliver,” forklarer Christer Bredgaard.

EU’s mærkningsordning for lavenergikøle- og fryseskabe vil i de kommende år blive udvidet, og i 2017 bliver det muligt at opnå A+-mærkningen som den allerfineste lavenergimærkning. Inventus er som de eneste køle- og fryseskabe på markedet foran EU-mærkningen. De nye skabe opfylder allerede de krav, som A+-mærkningen om halvandet år vil stille.

Læs mere om Inventus

+45 70 15 33 88